Bijgewerkt: 2 december 2023

Open Dag 2016 in het MBO College Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Nicky Faroque
12-01-2016

Donderdag 14 januari 2016 opent het moderne gebouw van MBO College Amstelland weer haar deuren voor de tweede Open Dag. Dit high-tech college verzorgt een scala aan top mbo-4 opleidingen. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en zich te oriënteren op een opleiding. Tot 20.00 uur kan in het gebouw aan de Maalderij 37 kennis worden gemaakt met diverse opleidingsrichtingen en vertellen docenten en studenten hier meer over.Voor studenten met ambitie. MBO College Amstelland richt zich met voornamelijk niveau 4 opleidingen vooral op de doorstroom naar een passende hbo-opleiding. Met versnelde trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om zo een vervolgstudie voor de student nog makkelijker te maken. Zo kan iedere student het beste uit zichzelf halen. Op deze Open Dag presenteert onderwijspartner Inholland zich ook met gerichte informatie over vervolgstudies op het hbo.

Dit College onderscheidt zich door high-tech werkvormen in het onderwijs. Het hele pand heeft wi-fi en elke student werkt met een laptop. Tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor nieuwe media en dus ook de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen.

Breed aanbod. Behalve Detailhandel, Marketing en tweetalige opleidingen Business & Management Studies, kent dit college ook aanbod op het gebied van Accountancy, Bedrijfsadministratie, secretariële ondersteuning, Sport & Gezondheid en Pedagogisch Werk & Onderwijsassistent. Verder bieden we opleidingen op het gebied van Juridische Dienstverlening voor zowel jongeren als 23+ en op ICT-gebied de Applicatieontwikkelaar. Voor meer informatie over alle opleidingen en aanmelden, kijk op www.mbocollegeamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.