Bijgewerkt: 24 juni 2024

Open Dag bij MBO College Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Rocva
10-03-2012

Dinsdag 13 maart 2012 opent de vestiging van het MBO College Amstelland, onderdeel van het ROC van Amsterdam in Amstelveen, weer haar deuren voor de Open Dag. Dit moderne high-tech College verzorgt een scala aan mbo opleidingen.

Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en zich te oriënteren op een opleiding. Tot 20.00 uur kan in het gebouw aan de Maalderij 37 kennis worden gemaakt met diverse opleidingsrichtingen en vertellen docenten en studenten hier meer over.

rocva Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het ROC van Amsterdam in Amstelveen


Voor studenten met ambitie

Het MBO College Amstelland richt zich met haar niveau 3 en 4 opleidingen vooral op doorstroom naar een hoger mbo-niveau of hbo. Met versnelde trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om zo de doorstroom voor de student nog makkelijker te maken. Zo kan iedere student het beste uit zichzelf halen.

Smart Media Advisor

Nieuw op deze locatie per augustus 2012, is de opleiding Smart Media Advisor (niv. 3). De SMA adviseert bedrijven over het gebruik van sociale netwerken, smart media en Cloud Computing,  helpt bedrijven te innoveren en kosten te besparen. De SMA ontwikkelt apps en interfaces voor web en smart media. Tijdens de opleiding werkt de student aan bedrijfsprojecten, krijgt workshops, masterclasses en gastcolleges.

High-tech

Dit College onderscheidt zich door high-tech werkvormen in het onderwijs. Bijna elke student werkt met een laptop en tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor de nieuwe media en dus ook de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen. Voor meer informatie over alle opleidingen, kijk op www.rocva.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.