Bijgewerkt: 1 maart 2024

Open Dag van Golfcentrum Amsteldijk

Nieuws -> Informatief

Bron: Ger Loogman
21-09-2010

Zaterdag 25 september 2010 tussen 13.00 en 17.00 uur:

Open Dag Golfcentrum Amsteldijk

In 2004 zijn de plannen ontstaan voor een golfbaan in Amstelveen. Nu 6 jaar later is het eindelijk zover, dat de aanleg in volle gang is. Op zaterdag 25 september staat de Open Dag van Golfcentrum Amsteldijk gepland. Hiervoor wordt iedereen die belangstelling heeft uitgenodigd op het golfcentrum in aanleg, tussen 13.00 en 17.00 uur.

Afgelopen week is er, met een beperkte groep, de eerste 9 holes, op de tijdelijk aangelegde Pitch + Putt Country golfbaan gelopen. In de loop van volgend jaar zal het golfcentrum langzaam meer vorm gaan krijgen en zullen de verschillende onderdelen van het oefencentrum deel voor deel in gebruik genomen kunnen worden. De Pitch en Putt baan zal op termijn worden vervangen door een volwaardige 9 holes baan en een kwalitatief hoge par 3 oefenbaan. 

Golfcentrum Amsteldijk  Amstelveen
(Bron Ger Loogman - 2010)

Artist impression van het 'Golfcentrum Amsteldijk' van de familie Loogman


Ook niet golfers zijn meer als welkom. Deze dag is er tevens om iedereen te informeren over wat er komen gaat. In de “stal” is een volledig informatie centrum ingericht. Verder kan men een balletje slaan op de diverse uitgezette golfuitdagingen en op de golfsimulator. Ook zijn er golfpro’s aanwezig om iedereen die het wil proberen de eerste beginselen van het golfspel bij te brengen.

Tijdens de Open Dag is er een 3D film, dat toont hoe het er straks in de toekomst kan gaan uitzien. Deze film wordt de hele middag vertoond en staat vanaf volgende week ook op de website van Golfcentrum Amsteldijk. Tevens kunt u ook een tour maken, waarbij langs de route 3D afbeeldingen staan waarop te zien zal zijn hoe het er in de toekomst zal gaan uit zien. Uiteraard zijn er experts aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Parkeren tegenover Ziekenhuis Amstelveen, Pendelbus brengt u naar Open Dag. Vanwege de grote belangstelling zal in tegenstelling tot eerdere berichten het parkeren mogelijk zijn in de omgeving van het Ziekenhuis Amstelland aan de Laan van de Helende Meesters te Amstelveen. Zie de borden aldaar.

Men wordt hier vandaan met een pendelbus naar de Amsteldijk Zuid nr. 88 vervoerd. Nog beter natuurlijk is te komen per fiets of met de benenwagen. Bij Ingang “Turfschip” of “Amsteldijk” is een fiets- en wandelpad, dat direct naar het Golfcentrum leidt.

Inschrijven voor golfen op de tijdelijk aangelegde 9 holes Pitch + Putt Country golfbaan

Heeft u minimaal GVB of baanpermissie dan kunt u gratis een ronde spelen op de tijdelijk aangelegd Pitch en Putt baan (Pitch en 9 ijzer voldoende , dames Pitch en 8).

Voor de dame en heer die de laagste score heeft over deze 9 holes hebben we een leuke prijs in petto. Er zijn al veel starttijden gereserveerd en om niemand te moeten teleurstellen kunt u het beste van te voren een starttijd boeken op de website www.amsteldijk.nl

Demonstraties Dutch Disabled Team Holland

Op de Open dag zal de selectie van het Disabled Team Holland aanwezig zijn voor informatie en demonstratie. Dit team met dubbele handicap , een golf- en een fysieke handicap, speelt in de Europese Disabled Tour op hoog niveau mee.  Zij geven demonstraties om 14.00 en 16.00 uur . Inschrijven voor de Businessclub en Spelersclub.


Een veel gestelde vraag kan op de Open dag beantwoord worden . Ja, u kunt lid worden van de spelersclub. Ook dit is een aspirant lidmaatschap en geheel vrijblijvend tot opening van de gehele baan. Het gaat voordelen geven, nu en in de toekomst.

Ook wil men graag van u weten of er interesse is voor bestuursposities van deze spelersclub en wedstrijd-, jeugd- en andere commissies. Sinds afgelopen week hebben zich een groot aantal (40) bedrijfsleden aangemeld voor een aspirant businesslidmaatschap. Meer informatie en inschrijving ook op de Open dag.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.