Bijgewerkt: 26 mei 2024

Open Dagen 2018 in Wijngaard de Amsteltuin

Nieuws -> Informatief

Bron: Jan Schake
14-09-2018

Op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 zet Wijngaard de Amsteltuin in Amstelveen haar poorten wijd open voor bezoekers. Alle Amsteltuinwijnen van 2017 bekroond. Bij de nationale Wijnkeuring der Lage Landen 2016 heeft de Amsteltuin opnieuw bronzen medailles voor al haar wijnen. Het dagcentrum van de Amsteltuin heeft bovendien een aantal andere producten gemaakt, zoals Verjus . Al deze producten zijn op de open dagen verkrijgbaar.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Jan Schake de eigenaar van Wijngaard de Amsteltuin in juli 2018


Home made Limoncello en Orancello. Sinds april 2018r worden op de Amsteltuin deze goddelijke dranken gemaakt en verkocht. Laat je verrassen door prachtige nieuwe producten gemaakt in Amstelveen.

Holland Wine Center. Maak kennis met de unieke verzameling van Nederlandse top-wijnen in de winkel van de Amsteltuin. De poppen van Niska’s Cutiez, zeep en parfum uit de Beemster, houten huisjes van de Houtstek, Verjus, traditionele wijnazijn, druivensap en de Amstelgrappa van distilleerderij de Schans uit Uithoorn. Honing, grappa en houten artikelen. Henk en Hieke Kooij verkopen hun Amstelveense honing tijdens de open dagen.

De Schans uit Uithoorn presenteert de Grappa die gestookt is van de druiven van de Amsteltuin. Een dag om jezelf te verwennen. De eerste oogst van 2018 is binnen. Laat je bedwelmen door de heerlijke geuren van gistend druivensap en geniet van de mooie verhalen. Het worden op 22 en 23 september 2018 vast prachtige dagen, waarop heerlijk op het terras gezeten kan worden om kennis te maken met de wijnen, lekkere hapjes in aangenaam gezelschap. Gedurende de hele middag worden rondleidingen verzorgd in de wijngaard en de kelder. Openingstijden op beide dagen zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur. Adres: Langs de Akker 5 in Amstelveen (vlak naast de Emergohal). Voor meer informatie: www.amsteltuin.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.