Bijgewerkt: 9 december 2022

Open dag 2014 in wijngaard en dagcentrum De Amsteltuin

Nieuws -> Informatief

Bron: Jan Schake
24-05-2014

Op zondag 1 juni 2014 opent De Amsteltuin haar poorten tijdens de Amstellanddag 2014. Op deze dag kunnen bezoekers van 12.00 tot 17.00 genieten van de paradijselijke omgeving van de wijngaard en zijn gebouwen. Op het zonovergoten terras zijn lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar. Tijdens deze dag worden continu rondleidingen verzorgd, waarbij de gasten uitleg krijgen over het dagcentrum, wijnbouw in Nederland en het maken van wijn. Een bezoek aan de kelder maakt deel uit van de rondleidingen.Presentatie van de nieuwe wijnen.

De oogst van 2013 is beschikbaar. Het Witte Genieten 2013 is lekkerder dan ooit, de Cabernet Adriana van 2011 is een krachtige dieprode wijn. Nieuw dit jaar is het Bruisende Genieten 2013, een heerlijke sprankelende rosé-sekt. Fraaie kunst op een prachtige plek, dé perfecte combinatie. Galerie Brooqz-art heeft op de Amsteltuin speciaal voor de open dag een expositie ingericht. Laat u verrassen door het aantrekkelijke aanbod van betaalbare kunst.

Dagcentrum

De Amsteltuin heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijk dagcentrum voor senioren met beginnende vergeetachtigheid. Op 4 werkdagen per week ontvangen deelnemers dagbesteding waarbij het ‘grote genieten’ centraal staat. Hierdoor zijn partners en mantelzorgers op deze dagen bovendien in staat even tijd voor zichzelf te vinden.  Een grote groep vrijwilligers en een aantal professionele krachten zorgen voor de begeleiding. Inmiddels maken ruim 45 mensen gebruik van deze dagbesteding.

Dineren in de wijngaard

Deze zomer wordt samen met de Walvisch op een aantal dagen exclusieve diners verzorgd in de wijngaard. BBQ, een Frans diner en een wilddiner in het najaar. Meer informatie, of reserveren via www.dinerenindewijngaard.nl

De Amsteltuin is te vinden aan Langs de Akker 5 (naast de Emergohal) in Amstelveen. Voor meer informatie zie www.amsteltuin.nl of info@amsteltuin.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.