Bijgewerkt: 9 december 2022

Open dag bij SAKB Ateliers op zondag 25 mei 2014

Nieuws -> Informatief

Bron: SAKB
19-05-2014

We heten iedereen van harte welkom op zondag 25 mei 2014 aan de Ouderkerkerlaan 15 in Amstelveen. Dan organiseert Stichting Amstelveense Kunst Belangen (SAKB) Ateliers de jaarlijkse open dag.

SAKB Ateliers is het grootste cursuscentrum voor beeldende kunst in Amstelveen en omgeving. 16 Professionele docenten geven les aan volwassenen en jeugd in veel verschillend materialen en technieken. Een greep uit het aanbod: schilderen in aquarel, acryl of olieverf, portret, model, illustreren, mangatekenen, etsen, Photoshop, boetseren, beeldhouwen, kunstgeschiedenis. Van figuratief tot abstract, je vindt het bij SAKB ateliers. Daarnaast zijn er open ateliers, waar zelfstandig naar model, of vrij kan worden gewerkt.

Foto Amstelveen
(Bron SAKB - 2014)

De flyer van de open dag bij SAKB


Op de open dag is er een expositie van werk van cursisten en open atelierbezoekers. Je kunt kennismaken met docenten en je oriënteren op de cursussen en workshops van het komende seizoen, of gewoon eens komen kijken de sfeer proeven. Kinderen kunnen meewerken aan een groot schilderij, of mangatekenen. Van 14.00 tot 16.00 uur is er een optreden van de groep Alaturca. Terwijl zij muziek maken kan iedereen die dat wil ze tekenen. Wij zorgen voor papier en houtskool. Adres: Stichting Amstelveense Kunst Belangen Ouderkerkerlaan 15, 1185 AB AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.