Bijgewerkt: 24 juli 2024

Open dagen bij KLM tennisvereniging

Nieuws -> Sport

Bron: Aris Zwart
15-03-2010

Zoals te doen gebruikelijk geeft elke lente weer een nieuw geluid, na de winterslaap beginnen we weer met frisse moed aan het tennisseizoen 2010. Bij DVH gaan we de komende jaren voor een gezonde ledenaangroei, beter tennis, er is en zeer sterk team bijgekomen in de 1ste klasse en ook heeft ons topteam zich in de hoofdklasse gehandhaafd en gaan dit jaar voor een hoge klassering, mede door enige versterkingen.

Volgende week worden lichtmasten op ons park geplaatst en zullen we het in nieuwe seizoen ‘s avonds met licht op 6 van de 9 banen tot 22.30 kunnen spelen op het park. Het gemis aan licht was voor nogal wat potentiële spelers reden om DVH in hun clubkeuze te passeren. Ons doel is er op gericht om door heel veel tennisplezier, goede sfeer en sterk tennis over 2 jaar weer op 1000 leden te kunnen rekenen. Ondertussen wordt het plan voor de aanleg van Smashcourtbanen verder uitgewerkt.

Tennisrackets Amstelveen
(Ontwerp Amstelveenweb.com - 2010)

Tennisrackets


Bij KLM tennisvereniging 'De Vliegende Hollander' staan trainers, medewerkers en bestuur weer klaar op het prachtige Wimbledonpark te Amstelveen op de volgende open dagen:

Zondag 28 maart 2010 met de open dag voor de junioren (tot 18 jaar) van 13.00 tot 15.00

Maandag 5 april 2010 (2e Paasdag) weer de open dag voor senioren van 13.00 tot 15.00 (v.a. 18 jaar)

Voor de jeugd is er weer traditiegetrouw Maak Kennis met Tennis. De DVH trainers bieden een grote diversiteit aan trainingen, zoals Kennismakingstrainingen, Avondlessen voor beginners, Flexibele trainingen voor overdag, maar ook jeugdlessen en natuurlijk de succesvolle ''Maak Kennis Met Tennis" trainingen voor de allerjongste jeugd van 5 t/m 8 jaar op de woensdagmiddagen.

Tot 29 maart 2010 kan uw kind hiervoor worden opgeven via de site www.dvh-tennis.nl of via de hoofdtrainer Honzik Pavel www.hp-training.nl  alwaar eveneens meer informatie over de trainingen.

Met ingang van het nieuwe seizoen meldt DVH licht op 6 van haar 9 banen. DVH heeft nu ook verlichting op 6 van haar 9 banen, een sprong vooruit vindt ook 99,5pct van de leden van DVH die onlangs dan ook massaal voor de aanleg stemden.

Voor de liefhebbers van avondtennis en ook voor overdag werkenden, kan er vanaf het begin van dit seizoen nu dus ook 's avonds tot 22.30 uur op 6 verlichtte banen worden gespeeld.

De Vliegende Hollander (DVH)

Tennisvereniging de Vliegende Hollander is opgericht in 1948. Bij de oprichting bestond de Vereniging voornamelijk uit KLM leden. Inmiddels bestaat de Vereniging uit een mix van KLM leden en niet KLM en is daarmee geworden tot een open vereniging, en voor een ieder toegankelijk als lid. Het ledenaantal van de Vereniging bestaat uit bijna 700 leden, waarvan 125 juniorleden.

Adres : DVH Wimbledonpark 161 1185 XM Amstelveen telefoon: 020-6417252Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.