Bijgewerkt: 30 juni 2022

Open huis 2016 bij Dagbesteding Groenelaan

Nieuws -> Informatief

Bron: Dagbesteding Groenelaan
10-05-2016

Op zondag 29 mei 2016 houdt Dagbesteding Groenelaan open huis. Deze dag is bestemd voor toekomstige cliënten, mantelzorgers, zorgverleners, vrijwilligers, buurtbewoners en andere belangstellenden. De Open Dag begint om 10.00 uur met koffie met iets lekkers, maar u bent vrij te komen wanneer het u uitkomt.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2016)

Door te kiezen voor dagbesteding buitenshuis is het delen van de zorg heel goed mogelijk


U wordt uitgenodigd om mee te doen aan één, of twee workshops:

•          10.30 uur: verhaal-bingo

•          14.00 uur: bewegen voor senioren op muziek

Van 15.00 uur tot 16.30 uur is er het ontmoetingscafé met een drankje, een hapje en live muziek. We willen u graag laten zien, wat de mogelijkheden zijn voor dagbesteding als dat thuis niet meer zo goed lukt. Behalve de mogelijkheden voor dagbesteding willen we u ook ons gebouw graag laten zien: de gezellige huiskamers en alle ruimte voor activiteiten. Ook zullen we tijdens deze dag aandacht besteden aan onze nieuwe naam:

Dagbesteding Groenelaan (voorheen dagbehandeling Pelikaan/Albatros)

‘We hebben twee aparte groepen op onze dagbesteding:

Somatiek:  voor mensen met gezondheidsklachten veroorzaakt door bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson of door een CVA (hersenbloeding).

Psycho-Geriatrie: dagbesteding die met name geschikt is voor mensen met een vorm van dementie. De vragen en wensen van onze cliënten zijn het uitgangspunt en er vindt voortdurend afstemming plaats met de mantelzorg, huisarts en thuiszorg. ´Zorgen voor´ kan voor partners, kinderen en andere mantelzorgers te zwaar worden. Door te kiezen voor dagbesteding buitenshuis is het delen van de zorg heel goed mogelijk. Hoe wij vervolgens als team de dagbesteding, zorg en aandacht bieden, stemmen wij graag met u af.

We hopen van harte u op 29 mei 2016 te ontmoeten!’ Team Dagbesteding Groenelaan. Dagbesteding Groenelaan Helpende Hand 9 1186 AB Amstelveen DagbestedingGroenelaan@amstelring.nl 020 426 66 31 (tegenover ziekenhuis Amstelland, het lage gebouw naast Zorgcentrum Groenelaan).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.