Bijgewerkt: 5 juli 2022

Opening chocoladewinkel Villa Chocola in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
29-09-2016

Chocoladewinkel Villa Chocola breidt uit en opent haar vierde winkel in Nederland in Stadshart Amstelveen. Bij Villa Chocola kunnen bezoekers terecht voor de lekkerste producten in de meest originele verpakkingen. De komst van Villa Chocola is een mooie aanvulling op het winkelaanbod in Stadshart Amstelveen.

Villa Chocola is een jonge en snelgroeiende speler in Nederland met een eigentijdse formule. Het ruime assortiment kwaliteitsproducten van-en-met chocolade wordt aangeboden tegen een toegankelijk prijsniveau. Villa Chocola is onderscheidend op het gebied van vormgeving en uitstraling van zowel de chocolade als de verpakkingslijnen. Op die manier biedt zij een unieke collectie in fraaie en originele verpakkingen.

Om de regionale positie van Stadshart Amstelveen te behouden en te verbeteren is het aantrekken van (nieuwe) winkels en concepten noodzakelijk.  Het is van groot belang, dat er een gemeenschappelijk gedragen visie voor het Stadshart Amstelveen voor de periode 2020-2025 tot stand komt, waarin alle betrokken partijen duidelijke afspraken vastleggen om deze visie te realiseren. In een visie wordt het kader gecreëerd, waarbinnen Stadshart Amstelveen duurzame invulling kan geven aan onder andere de retail mix, wat in  combinatie met de verschillende services de regionale positie verder kan verstevigen en uitbouwen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Ben Verheijen, Shopping Centre Manager van het Stadshart Amstelveen


Ben Verheijen, Shopping Centre Manager Stadshart Amstelveen: ‘In deze markt is het van belang dat ons winkelcentrum blijft vernieuwen. De komst van Villa Chocola naar Stadshart Amstelveen maakt ons winkelaanbod nog completer. Vooral de mix van grote ketens en kleinere speciaalzaken maken Stadshart Amstelveen uniek in de regio.’

Toekomst. Naast dat er gewerkt wordt aan een overdekte Rembrandtpassage en een voorgenomen facelift van het Stadsplein, mag Stadshart Amstelveen in de tweede helft van 2016 verschillende nieuwe huurders welkom heten. Onder andere NZA (New Zealand Auckland) en Sport2000 openen eind september hun deuren in het winkelcentrum. Deze winkels maken de mix in het winkelcentrum nog completer.

Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes,  vernieuwende concepten en een vers hart te vinden. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en heeft iedere laatste vrijdag van de maand een extra koopavond. Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.