Bijgewerkt: 8 december 2022

Opening kunstgrasveld de Grote Wielen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
21-11-2008

Maandag, op 24 november 2008 opent wethouder Tabak samen met Rotary Amstelveen en wijkplatform Westwijk het nieuwe multifunctionele veld bij speelplaats de Grote Wielen. De opknapbeurt was noodzakelijk omdat de kwaliteit van het oude trapveld de afgelopen jaren was verslechterd.

Joss Tabak:’De gemeente is erg enthousiast over het nieuwe veld. Vooral het multifuncionele karakter spreekt mij erg aan. Voetballen, volleyballen of tennissen, het is allemaal mogelijk’.

Rotary Amstelveen kwam begin dit jaar met het enthousiaste idee voor een kunstgrasveld. In het kader van hun 40 jarig jubileum zamelde zij tijdens een Beach-toernooi maar liefst 30.000 euro in. Dit bedrag wilde zij graag investeren in de sportieve ontwikkeling van jeugd in Amstelveen. Ook het wijkplatform stond achter de komst van een kwalitatief goed veld dat gedurende het hele jaar bespeelbaar is. Vanuit de kwaliteitsimpulsgelden zorgde zij voor een geluidsarm hekwerk.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.