Bijgewerkt: 13 juli 2024

Openingsreceptie van de Montessorischool 'De Linde' in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Yolanda Steenbruggen
26-01-2016

Woensdag 27 januari 2016 vanaf 14 uur is er een openingsreceptie ter gelegenheid van het nieuwe schoolgebouw van Montessorischool 'De Linde' en de Halve dagopvang (HDO) en buitenschoolse opvang (BSO) van Kinderrijk.

Naast de toespraken van Maaike Veeningen (D66) wethouder Onderwijs, de heer Frans Cornet (directeur-bestuurder van Stichting Amstelwijs) en Bart Elega (algemeen directeur van KinderRijk) is er ook aandacht voor muzikale bijdragen van kinderen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

De nieuwbouw van de 2e Amstelveense Montessorischool aan de Lindenlaan 315 met een nieuwe naam 'De Linde'. Op de voorgrond van het gebouw in het water staat het gegalvaniseerde kunstwerk 'Compositie' (1967) van de kunstenaar Frans de Boer (1941)


De school en KinderRijk werken intensief samen om kinderen van 2 tot 12 jaar op deze prachtige nieuwe plek een veilige omgeving te bieden die inspireert, stimuleert en uitnodigt tot leren en ontwikkelen. Maandag 23 november 2015 opende Montessorischool De Linde voor het eerst haar deuren in het nieuwe gebouw. Mirjam van ’t Veld burgemeester van Amstelveen had in het bijzijn van kinderen en ouders de feestelijke openingsceremonie verricht. Het ontwerp van de nieuwe school is van architectenbureau Rudy Uytenhaak. Van 16.00 uur tot 17.00 uur is er Open Huis voor buurtbewoners en andere belangstellenden. Adres: Montessorischool 'De Linde' Lindenlaan 315 AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.