Bijgewerkt: 30 juni 2022

Oproep voor jonge mensen met dementie voor bijeenkomst in Westend

Nieuws -> Informatief

Bron: Alzheimer Nederland
25-03-2017

Bijeenkomst voor mantelzorgers en naasten van jonge mensen met dementie op 11 april 2017. De projectgroep 'jonge mensen met dementie' organiseert een bijeenkomst voor mantelzorgers en naasten van jonge mensen met dementie in de regio Amsterdam-Amstelland-Meerlanden. Datum: 11 april 2017. Aanvang: 17.00 uur. Locatie: wijkcentrum Westend, Westwijkplein 3, 1187 LS Amstelveen.

Het doel van deze bijeenkomst is het delen van ervaringen, het leggen van contacten en het krijgen van informatie. Om iets te kunnen betekenen en bereiken voor jonge mensen met dementie heeft de projectgroep de input van mantelzorgers en naasten hard nodig. We hopen daarom van harte, dat u aanwezig zult zijn op dinsdag 11 april 2017.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De ingang van wijkcentrum Westend in Westwijk in februari 2017


U kunt zich opgeven voor deze bijeenkomst via e-mail: dementiejong@gmail.com. Ook als u geïnteresseerd bent en op de hoogte wilt worden gehouden kunt u contact opnemen met Jeantien Brugma via bovenstaand e-mailadres of tel. 06-23708097. Meer informatie kunt u vinden op: www.alzheimer-nederland.nl/jongdementie.

Veel mensen brengen dementie in verband met ouderdom. Toch is van alle mensen met dementie 5 - 10% jonger dan 65 jaar. Dementie op jonge leeftijd is zeer ingrijpend, zowel voor de patiënt zelf als voor de omgeving. De projectgroep ‘jonge mensen met dementie’ wil passende zorg organiseren voor deze groep mensen en goede ondersteuning bieden aan hun naasten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.