Bijgewerkt: 26 november 2022

Optreden theaterleerlingen van Muziek- en Dansschool Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Platform C Amstelveen
04-06-2019

Ieder seizoen werkt de musicalafdeling van Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen op zeer professionele wijze aan een bekende musicalproductie. Zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 staan onze theaterleerlingen op het toneel van Schouwburg Amstelveen met de slotuitvoering van ‘Beauty and the Beast & Revue’.Na het grote succes van de voorstelling Hairspray vorig jaar, doen alle musicalgroepen, met leerlingen van 8 tot 18 jaar, weer mee. Zo staan er ruim 100 leerlingen op het toneel waarvan 21 leerlingen op het podium stralen met Beauty and the Beast.

Op een winterdag klopt een oud vrouwtje aan bij het kasteel van een jonge, arrogante prins voor wat beschutting tegen de kou. Ze geeft hem één enkele roos als betaalmiddel. De prins weigert haar verzoek. Dan verandert ze in een beeldschone tovenares en spreekt een gruwelijke betovering uit over het kasteel. De roos, die de prins heeft gekregen is een betoverde roos. Als hij, voordat het laatste blad ervan afvalt, niet heeft leren liefhebben zullen zij altijd verdoemd blijven.

Tijdens de revue is er een betoverende Disney compilatie te beleven met nummers uit o.a. Hercules, Vaiana, Brave en Mary Poppins. Tijdens de voorstelling op zondag 23 juni, is er een speciale rol weggelegd voor de leerlingen van de jaarcursus toneel. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de website van de Schouwburg Amstelveen. Er is een voorstelling op zaterdag 22 juni 2019 om 19.00 uur, op zondag 23 juni 2019 om 14.00 uur en de laatste voorstelling begint om 16.30 uur. Adres: Schouwburg Amstelveen Stadsplein 100, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.