Bijgewerkt: 15 juni 2024

Optreden van tribute band ABBA Gold in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
28-06-2023

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten! En als klap op de vuurpijl afterparty met DJ Appelmoes!!

Logisch dat ABBA populairder is dan ooit, meer dan 30 jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van ABBA hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek. Tribute band ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is ! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.


Karen Graham (Agnetha) en Emma Jones (Frida) van ABBA Gold


Voor de Christmas Special Show zal bij het bekende ABBA repertoire diversen Christmas Songs toegevoegd worden zoals: Merry Christmas en natuurlijk de afsluiter Happy New Year! Vrijdag 29 december 2023 staan zij live op het podium van P60 Amstelveen. Meer informatie en tickets via de website.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.