Bijgewerkt: 25 juli 2024

Optredens van popbands uit Amstelland in The Mix

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Stichting Cardanus / Conchita Willems
15-11-2012

Uithoorn - Vrijwilligers van jongerencentrum The Mix in Uithoorn organiseren zaterdag 24 november 2012 een regionale bandavond. Drie jonge bands zullen hun talenten komen showen op het podium van het jongerencentrum. The Fourcycle, All About Nothing en Serve The Sun zullen het podium betreden.

rockband Amstelveen
(Bron C. Willems - 2012)

All About Nothing is een alternatieve rockband


All About Nothing  is een alternatieve rockband uit omgeving Mijdrecht. De band timmert sinds 2011 aan de weg. De 4-mans formatie haalt hun inspiratie uit alledaagse problemen en gebeurtenissen. Menig luisteraar zal zich hierin kunnen terugvinden. Hun eerste cd is onlangs uitgebracht, nummers hiervan zullen deze avond zeker voorbij komen.

rockband Amstelveen
(Bron C. Willems - 2012)

The Fourcycle is een jonge en energieke funk/rock band


The Fourcycle is een jonge en energieke funk/rock band met blues en pop invloeden. Deze band vindt zijn roots op het Art & Entertainment College in Amsterdam, met leden uit Uithoorn. Met een repertoire van ballads tot swingende funk-rock zetten ze de zaal op zijn kop!

Serve The Sun is een alternatieve rock band uit Vinkeveen, Amstelveen en Amsterdam. De band is opgericht in maart. De band haalt inspiratie uit bands zoals Radiohead, Queens of the Stone Age, Black Rebel Motorcycle Club en Warpaint. Buiten de muziek om is de zon een belangrijke inspiratiebron in hun muziek. Zonlicht is instaat om patronen en inzichten te creëren, die in eerste instantie onopgemerkt blijven.

Dit fenomeen is terug te zien in het artwork en te horen in de muziek zelf. Net zoals licht verandert, wisselen de verschillende sferen in de muziek elkaar af. Serve The Sun heeft in de afgelopen zomer de tijd genomen om een E.P op te nemen.

rockband Amstelveen
(Bron C. Willems - 2012)

Serve The Sun is een alternatieve rock band


Behalve het opnemen van drums en bas hebben zij dit geheel zelfstandig gedaan. Zij zullen de nummers 24 november in The Mix presenteren. Inmiddels zijn de nummers ‘Golden’ en ‘Wolves’ online te beluisteren op nieuwe media zoals Youtube, Facebook en Soundcloud. De deur gaat open om 20.30 en de entree bedraagt € 3,- Adres: The Mix J. A. van Seumerenlaan 1 1422 XS Uithoorn


Sinterklaasfeest in ´t Buurtnest

Leeftijd: tot en met 7 jaar. Woensdag 28 november 2012 is er ´s middags van 14:15 tot 15.30 uur een leuke en gezellige (ballonnen)clown met aansluitend bezoek van Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten.

Om Sinterklaas een klein beetje hulp te verlenen in deze moeilijke tijden vragen wij per schoen 1 euro bijdrage en worden de ouders van de deelnemende kinderen verzocht een (eventueel zelf gemaakt) schoentje in te leveren bij ´t Buurtnest op werkdagen van 12.00 tot 16.00 uur. Dit kan tot uiterlijk maandag 26 november!

Het schoentje graag voorzien van een briefje met naam van het kind, jongen of meisje, en de leeftijd, met eventueel een leuke opmerking over het kind voor het boek van de Sint.

Leeftijd 8 tot en met 12 jaar: Een grote gezellige Sinterklaasbingo met mooie prijzen. Tijd: van 15:45 tot 17:00 uur. Prijs: 0,50 per bingokaart. Adres : 't Buurtnest, Arthur van Schendellaan 59, 1422 LB Uithoorn Tel. nr.: 0297-591409Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.