Bijgewerkt: 30 juni 2022

Oranje elftal uitzwaaien op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
16-05-2014

Heel Nederland kan de Oranjespelers straks uitzwaaien, als ze op 5 juni 2014 samen met trainer Louis van Gaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol richting Brazilië vertrekken. Fans kunnen dankzij een initiatief van Schiphol, samen met de KNVB en zijn partners, hun eigen 'uitzwaaifilmpjes' insturen, die op de dag van vertrek op alle schermen van Schiphol te zien zijn. Hiermee krijgt iedereen de mogelijkheid om het Nederlands elftal online uit te zwaaien en hun support aan het team te laten zien.Maarten de Groof, CCO van Schiphol Group: "Veel Nederlanders willen het Nederlands elftal op een persoonlijke manier succes wensen en wij bieden die mogelijkheid via www.schiphol.nl/uitzwaaien . Waar je ook bent, je kan het Nederlands elftal uitzwaaien en laten zien, dat je achter ze staat. Ik denk, dat het echt inspirerend is voor de spelers dat zij op de dag van hun vertrek de support ervaren van heel Nederland. We bieden deze uitzwaaimogelijkheid natuurlijk al langer aan voor reizigers, maar niet eerder zijn onze schermen zó massaal ingezet op Schiphol als voor deze Oranje-uitzwaaifilmpjes."

Uitzwaaiwedstrijden

Via www.schiphol.nl/uitzwaaien  kunnen fans vanaf vandaag hun filmpjes maken en delen via social mediakanalen. Dat kan ook heel eenvoudig via een smartphone, of tablet. Bij alle uitzwaaiwedstrijden van Oranje kunnen fans in het 'OnsOranjePark' bij de stadions eveneens een uitzwaaifilmpje opnemen. Uitzwaaiers maken kans op kaarten voor de laatste wedstrijd van Oranje op 4 juni 2014 thuis tegen Wales.

Bekende Nederlanders zwaaien mee

Ook bekende Nederlanders als supermarktmanager van Albert Heijn, de twee oranje leeuwen van ING, Heinekens Chief Oranje Officer en een paar ex-internationals hebben al uitzwaaifilmpjes op de site gezet.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.