Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Oratorium Licht en Vrede in de Pauluskerk

Nieuws -> Kerk

Bron: Ron Buitenhuis
01-11-2011

Op de datum D.V. 17 december 2011 wordt het oratorium 'Licht en Vrede' uitgevoerd in de Pauluskerk te Amstelveen. Dit prachtige muziekstuk is een bewerking van de bekende Martin Zonnenberg. Natuurlijk is deze muziek voorzien van tekst welke is gericht op het Kerst gebeuren en geeft een rijk overzicht van de geboorte en komst van de Heere Jezus Christus op aarde.

Pauluskerk Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

De grote zaal van de Pauluskerk met de bijbel


Er zullen twee koren deelnemen, het Chr. gem. gastkoor Hiddai uit Wilnis en het organiserende Chr. gem. koor Cum laude. Verder hoopt sopraan Pia Schutz voor ons enkele solostukken te zingen. Instrumentale invulling wordt verzorgd door diverse gasten.

Op trompet, Christine van der Aart, Njola Ritzen, dwarsfluit, Anneke Romijn, fluit, Jorieke Verloop, gitaar en Bart Titulaer, hobo. De orgelbegeleiding is in handen van onze eigen organist Cees Oskam en de spreekstem is Jelle Dorst. De hele avond staat onder begeleiding van de dirigent Wim van Dijkhuizen.

U ziet een hele bezetting voor dit stuk muziek maar het is zeker de moeite waard om te komen luisteren en ook om mee te doen want er is samenzang tijdens deze ontmoeting. De entree is geheel vrij voor jong en oud. Wel is er een collecte t.b.v. de kosten van deze avond. De deuren gaan open om 19.30 uur en het concert start om 20.00 uur.

Dus welkom en tot ziens op 17 december 2011 in de Pauluskerk, Wolfert van Borsselenweg 116 in Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.