Bijgewerkt: 2 december 2022

Organisatie van Ride for the Roses zoekt vrijwilligers

Nieuws -> Informatief

Bron: Ride for the Roses
18-05-2015

Op 6 september 2015 vindt het grote wielerevenement Ride for the Roses in onze regio plaats. Die dag stappen ruim 12.000 mensen op de fiets om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Maar er zijn ook heel veel vrijwilligers nodig voor het succesvol verloop van dit evenement. De start en finish zijn in de bloemenveiling van FloraHolland in Aalsmeer en de routes gaan onder andere door Haarlemmermeer, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn en Kaag en Braassem.

Foto Amstelveen
(Bron Ride for the Roses - 2015)

Cees van de Ven, voorzitter van de werkgroep vrijwilligers Ride for the Roses


Iedereen van jong tot oud kan natuurlijk meefietsen op 6 september, maar mensen die niet mee willen of kunnen fietsen zijn meer dan welkom om mee te helpen als vrijwilliger. Er zijn ook helpende handjes nodig op 5 september bij de Pre-Ride for the Roses en de opbouw voor zondag.

De organisatie van Ride voor the Roses is druk bezig met het werven van vrijwilligers, maar nog steeds hard op zoek naar extra handen. Behalve dat de vrijwilliger op deze manier meewerkt aan een goed doel, is het ook leuk om eens achter de schermen te kijken bij zo’n groot evenement.

Vrijwilligers helpen onder andere mee met en bij:

• EHBO (EHBO-ers)


• Het uitdelen van rozen en goodiebags bij de finishlocatie


• De opbouw en afbouw van de start - en finishlocatie


• De catering

• Diverse logistieke werkzaamheden

• De beveiliging van het parcours

Cees van de Ven, voorzitter van de werkgroep vrijwilligers: “We willen ook graag jongeren betrekken bij dit evenement voor het goede doel. Iets doen voor ander, daar wordt niemand slechter van.”


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.