Bijgewerkt: 15 april 2024

Ouders eisen nieuwe bestuurscommissie Amstelveen College

Nieuws -> Gemeente

Bron: Groep Ouders van Leerlingen van het Amstelveen College
30-09-2008

Groep Ouders van Leerlingen van het Amstelveen College vraagt B en W en de gemeenteraad, om de benoeming van een nieuwe bestuurscommissie voor het Amstelveen College. Door het gebrek aan communicatie en openheid hebben wij geen enkel vertrouwen meer in de huidige bestuurscommissie.

Lijmpogingen wijzen wij dan ook op voorhand af. Een bestuurscommissie die zo duidelijk gekozen heeft voor Dunamare en zaken reeds in gang heeft gezet kan niet worden geacht een objectief oordeel te kunnen geven over alle mogelijke opties voor de toekomst van het Amstelveen College.

Daarnaast moet de rust en het vertrouwen tussen alle belanghebbenden op en buiten het Amstelveen College zo snel worden hersteld zodat partijen samen in een goede relatie en constructief kunnen gaan werken aan de toekomst van het Amstelveen College.

Voor de duidelijkheid wijzen wij erop dat het schorsen van alleen de voorzitter van het bestuurscommissie voor ons absoluut onvoldoende zal zijn. Mevr. mr. drs. C.M. van der Meule had reeds begin augustus 2008 moeten aftreden maar is, om redenen ons niet bekend, gewoon blijven zitten als voorzitter van de bestuurscommissie. 

Groep Ouders van Leerlingen van het Amstelveen CollegeAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.