Bijgewerkt: 29 juni 2022

Overeenstemming trace fietspad

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveens Niewsblad
28-09-2006

Betrokken partijen hebben eind augustus 2006 overeenstemming bereikt over het tracé van het fietspad dat over het nog te realiseren Golfodrome moet gaan lopen.

De Dienst Landelijke Gebied (DLG), de lokale overheid, de initiatiefnemers van de golfbaan en een nauw betrokken bewoner zijn het eens geworden. Met de overeenkomst is een hobbel weggenomen voor de realisatie van het golfcentrum, dat een initiatief is van het echtpaar Loogman.

„Na een zeer intensief overleg de laatste maanden is een fietsroute ontstaan waar alle partijen zich in kunnen vinden," aldus Ger Loogman. „Het fietspad loopt langs een aantal waterpartijen, een eilandhole, de oefengreens, de tuinachtige omgeving voor het hoofdgebouw van het golfcentrum en vervolgens op afstand 'langs' het boerenerf de dijk op."

„Op slechts één punt zullen golfers het fietspad oversteken. De veiligheid voor fietsers is met het huidige tracé dan ook gewaarborgd. De planning van DLG voor de realisatie van het fietspad zal niet in gevaar komen. De komende maanden zullen worden gebruikt om de papierwinkel zoals de vergunningen te gaan regelen."


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.