Bijgewerkt: 1 oktober 2023

P60 en BosTheater presenteren fanfarepunkband De Kift

Nieuws -> P60

Bron: P60
03-06-2013

P60 en het BosTheater slaan de handen ineen voor een nieuwe samenwerking. Op zaterdag 29 juni 2013 organiseren de culturele instellingen een bijzondere muzikale voorstelling in het buitenluchttheater van het Amsterdamse Bos. Bij deze speciale ambiance hoort een speciale act. Daarom komt de energieke, theatrale, fanfarepunkband De Kift hun 25 jarig jubileum vieren. De perfecte start van de zomer.

P60 en het BosTheater spelen hierbij in op de nationale trend van poppodia die steeds vaker op buitenlocaties programmeren in de zomer. Het samenvoegen van de kracht van beide instellingen zorgt voor een bijzondere avond. Het BosTheater staat bekend als één van de meest authentieke en sfeervolle  buitenlocaties van Amsterdam. Combineer dat met de pop en productie expertise van Poppodium P60 en je hebt de perfecte synergie tussen cultuur en natuur.

Kift Amstelveen
(Foto Emmanuel Ligner - 2013)

De Kift is een Nederlandse band met invloeden van punk, fanfare, rock en popmuziek. De band is opgericht in 1988 door Ferry Heijne en Wim ter Weele


Bij deze speciale samenwerking hoort natuurlijk een speciale band. En wie anders dan de band die niet vies is van een creatief projectje: De Kift. Want De Kift bestaat 25 jaar en dat viert de energieke, theatrale, fanfarepunkband uit Zaanstad uitbundig op 29 juni. Na een reeks concerten met een compilatie van  Yverzucht (1989), Krankenhaus (1993) en Gaaphonger (1996) en een aantal optredens met het beste van Vlaskoorts (1999) en Koper (2001) is het nu tijd voor A-poca-lyp-tisch! een bloemlezing uit het volledige De Kift-repetoire.

Het belooft een bijzondere avond te worden met een jubilerende Kift in het BosTheater. Een unicum, waarmee de culturele zomer op een passende wijze wordt ingeluid. Meer informatie over de avond is te vinden op www.p60.nl  en www.bostheater.nl . De kaartverkoop is reeds gestart. Kaarten kunnen gekocht worden via www.p60.nl  en bij alle Primera winkels.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.