Bijgewerkt: 25 juni 2024

P60 programma week 10-11-12 2012

Nieuws -> P60

Bron: P60
08-03-2012

Woensdag 7 mrt | zaal open 19:30 | aanvang 20:15 | €7,50 vvk & deur

Jazzcafé: Thelonious 4

Hun gezamenlijke liefde voor de muziek van Thelonious Monk bracht deze vier muzikanten samen. Thelonious 4 is een gemêleerd en internationaal gezelschap en bestaat uit  de Argentijnse gitarist en componist Guillermo Celano, de Zwitserse contrabassist Andreas Metzler, saxofonist Iman Spaargaren en drummer Jurjen Bakker.

Samen maken ze een welgemeende, diepe buiging naar het bebop-genie van Monk met natuurgetrouwe, maar vooral geïnspireerde interpretaties van klassiekers als ‘Work’ en ‘Light Blue’. Kraakheldere gitaarstukken, gecombineerd met swingende drums en marcherende basloopjes. De grote meester zelf overleed bijna dertig jaar geleden, maar Thelonious 4 laat zijn muziek voortleven.


Donderdag 8 mrt | zaal open 20:00 | aanvang 20:45 | €15,00 vvk | € 16,00 deur

Solid Vision; A tribute to Dream Theater

Dream Theater geldt sinds het einde van de jaren 80 als een van de belangrijkste en meest innovatieve bands in de Amerikaanse prog-metal scene. Een ode aan de Amerikaanse groep is dan ook op zijn plaats. Hiervoor komt op het Europese vasteland eigenlijk maar één band in aanmerking: Solid Vision.

Het vijftal zal op 8 maart in P60 een bijzonder eerbetoon geven aan deze legendarisch band.

oen de broers Yan en Brian Maillard tien jaar geleden samen met drie vrienden Solid Vision oprichtten, hadden ze nooit durven dromen dat ze enkele jaren later podium en studio zouden delen met Charles Dominici, de voormalige leadzanger van Dream Theater. Daar bleef het echter niet bij. In 2007 tourde de Italiaanse band met Dream Theater door heel Europa, naast bands als Megadeth en Riverside.

Met onnavolgbare riffs en onstuitbare energie zal Solid Vision op 8 maart het legendarische Dream Theater tot leven brengen in Amstelveen. Prog metal van het hooste niveau. Een optreden van Solid Vision maakt het ongelooflijke werkelijkheid en de band wordt niet voor niets Europa's Nr.1 Tribute To Dream Theater genoemd. Meer informatie is te vinden op: www.solidvision.it


Vrijdag 9 mrt | zaal open 20:30 | aanvang 21:00 | € 12,50 vvk | € 13,50 deur

Tommy Tornado & Mr. T-Bone and the Young lions

Het mag een bijzondere avond worden vanavond want in deze dubbelshow presenteren zowel Tommy Tornado als Mr T-Bone hun nieuwe cd's!

Cool Down van Tommy Tornado en Nothing to Lose van Mr T-Bone & the Young Lions

 Tommy Tornado, is een van de saxofoonhelden van Nederland, die velen kennen van Rude Rich and the High Notes en tal van andere bands. Maar inmiddels is hij ook bekend van zijn meer dan uitstekende soloproject, met als ijzersterk debuut het album 'Sunrise'. Tommy Tornado bewees daarmee dat hij naast uitvoerend muzikant ook een uitstekende liedjesschrijver is. 'Sunrise' stond ook nog eens bol van de gastbijdragen van legendarische Jamaicaanse helden, Tommy's muzikale vrienden.

Op 24 februari is tweede album uitgekomen, waarmee hij ongetwijfeld weer menig reggaeziel zal weten te raken. Live zal hij worden bijgestaan door een nieuw samengestelde band, met de crème de la crème van de reggaescene. Dikke moddervette rootsy reggae, met jazzy solo's, van de bovenste plank, uit waar anders, Nederland. Zeker live ook een groot dampend feest!


Zaterdag 10 mrt | zaal open 20:00 | aanvang 20:00 | € 7,50 vvk & deur

Skate Dance Presents: Rollerdisco Spring edition

Schoenen uit, skates aan! Zie het als Saturday Night Fever op rolschaatsen met moves die John Travolta op een opa met een rollator doen lijken. Deze zaterdag wordt de dansvloer van P60 omgetoverd tot een discoparadijs met skates. Denk je: "oei, ik val meer dan dat ik sta".  Geen probleem, er is ook een beginnerscursus op de avond zelf. Moonwalken was nog nooit zo makkelijk! Het draait voornamelijk om het centrale ingrediënt: lol hebben.

 Rollerdisco Amstelveen
(Bron P60 - 2012)

De flyer van Rollerdisco


De beginnersles start om 19:30 en duurt tot 20:15, de zaal gaat voor de workshop om 19:15u open. De kosten voor deze les zijn €5 en wordt gegeven door Ander Bouwers van de RS Survivors foundation. Skates kunnen gehuurd worden voor €5

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Skate Dance via info@skatedance.nl  & www.twitter.com/SkateDance


Woensdag 14 mrt | zaal open 19:30 | aanvang 20:30 | GRATIS   

Pubquiz

Staat de inhoud van Wikipedia niet alleen op je computer maar ook opgeslagen in je hoofd, zit jij tijdens That’s the question niet verlegen om correcte antwoorden? Dan is de pubquiz voor jou!

Wij hebben een (woensdag) avond gecreëerd waar al jouw nutteloze wist-je datjes opeens het verschil kunnen maken tussen winnen en verliezen, glorie of vergetelheid. Tijdens de P60 Pubquiz vliegen de vragen je als hete bitterballen om de oren, alles komt voorbij: films, muziek, actueel; noem maar op. Dit natuurlijk allemaal onder begeleiding van PowerPoint, beamer, bier en presentator.

Aanmelden doe je in teams van max 5 personen. Aanmelden kan via de e-mail of op de avond zelf. Leukste teamnaam krijgt een rondje van de zaak.


Donderdag 15 mrt | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | €5,- vvk | € 7,- deur

Local The Night

Iedere maand staan er tijdens de Local the Night drie lokale bands op het podium om hun kunsten te vertonen. Dit keer zijn er optredens van onderstaande bands. Zorg dat je er bij bent!

20"Crash

In 2009 besloten drie jongens met een verschillende muzieksmaak samen de oefenruimte in te duiken. Al snel werd een band gevormd door een zestal muzikanten die hun talenten ten volste benutten: 20”Crash.

Na een ruime voorbereidingstijd, met onder andere al gigs in P60 en de N201, streeft 20” Crash er nu naar hun muziek zo vaak mogelijk op het podium te delen. Hun stijl is het best te omschrijven als een combinatie van Hip Hop, Nederhop en Rock. Rapper Emir legt zijn oprechte ziel in zijn teksten, Jesse ondersteund de band met funky bassloopjes en Robert zorgt voor catchy-meeslepende melodieën met zijn gitaar.

De zangeressen Liv en Aysha zorgen voor opgewekte klanken die je recht in het hart raken. Drummer Lucas - die onlangs mede-oprichter Jessy van de Boogaard verving - maakt het geluid van de band af met zijn complexe beats.

Ze blijven duiken! Want onlangs zijn ze ook de recording studio in gedoken. Hier hebben ze en aantal nummers opgenomen die in maart uitgebracht zullen worden.

Rich Poes

Jaques la Fenetre (Frankrijk), Michelle de Peil (Zuid-Afrika) en Tomas Fullvuxen (Denemarken) vormen samen de band “Rich Poes”. “Rich Poes” is een mengsel van blues, rock, pop en electro. Wat deze band interessant maakt is niet alleen de muziek, maar vooral de live presentatie van deze band. De culturele achtergronden en invloeden van de muzikanten zorgen voor een groot spektakel op de bühne!

Freedom

Freedom is een soulband die zich echt richt op de oude soul. De nummers van onder andere Aretha Franklin, Marvin Gaye, James Brown en Tina Turner worden weer even in het zonnetje gezet! Deze band bestaat uit twee zangeressen (Veerle Burmeister en Cheyenne Herdigein), een gitarist(Joe Lloyd Tenty), een bassist (Olivier de Jong), een drummer (Lewis Dijs) en twee toetsenisten (Tijmen Hekker en Rolito Myers). Allen zijn de muzikanten studenten van de muziek opleiding op het ROC van Amsterdam.

Ze hebben allemaal individueel geauditeerd voor deze school en kunnen u verzekeren dat de kwaliteit van het optreden van uitstekend niveau is. De muziek die de band maakt is swingend en perfect voor feesten en partijen. De band heeft een goed gerepeteerd repertoire voor u klaar liggen van ruim een uur. 

De kaarten voor deze avond zijn op verschillende manieren te verkrijgen. Allereerst zijn deze te koop bij de entree van Poppodium P60. Dit kan echter alleen op avonden dat het open is. Daarnaast zijn de kaarten te verkrijgen voor 5,00 euro in de voorverkoop bij de bandleden zelf. Op de avond zelf bedragen de kosten voor de kaartjes 7,00 euro bij de kassa aan de deur.


Vrijdag 16 mrt | zaal open 20:00 | aanvang 20:00 | € 11,- vvk | € 14,- deur

Speakerz

Speakerz zorgt voor de beste feesten voor jongeren tussen de 12 en de 15 jaar. Op  16 maart is het weer zover, dan organiseert Speakerz weer een vet feest!  Met als thema “off-piste’’ waan je je in de afgezette gebieden van de ski piste. Hoge bergen, gevaarlijke afgronden en bezoekers die zich wagen aan deze winterse editie van Speakerz.

Het feest duurt van 20:00-01:00 uur. Line-up: Martin Garrix, Novaro Deux, Mike Williams, Darryl Dwight en MC Dirtykid

De kaarten zijn tevens verkrijgbaar via alle Free Record Shops en Ben's Corner.  Zorg dat je er vroeg bij bent want de kaarten zullen binnen no-time zijn uitverkocht! Tot dan!


Zaterdag 17 mrt | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | €15,- vvk | € 18,- deur

D-Energy: Noisecontrollers

2011 was een jaar om nooit te vergeten voor Noisecontrollers. In de jaarlijkse top 100 van het gerenommeerde blad DJ Mag, met maar liefst drie Nederlandse DJ’s in de top 10 (Armin van Buuren, Tiësto en Afrojack), prijkt Noisecontrollers op plaats 35 en is daarmee de hoogst geplaatste hardstyle-act ter wereld. Op 17 maart zijn de Nederlandse hardstyle-helden te zien tijdens D-Energy in P60.

Noise Amstelveen
(Bron P60 - 2012)

Noisecontrollers is een hardstyle-act, die is in 2005 door dj's Bas Oskam en Arjan Terpstra opgestart


Het duo heeft de hoge notering te danken aan hun anthems voor Qontrol, Decibel, Bassleader en natuurlijk Defqon.1. Bovendien brachten de mannen hardstyle naar alle uithoeken van de wereld, waar massa’s springende fans kleine aardbevingen veroorzaakten, van Canada tot Australië. Met een uitverkochte show in de Heineken Music Hall werd er op 21 januari een nieuw hoogtepunt toegevoegd aan hun palmares. Aan hun onstuitbare opmars lijkt voorlopig nog lang geen einde te komen. Hun single Gimme Love werd vorig jaar een internationale hit.

In de studio vullen Bas Oskam en Arjan Terpstra elkaar moeiteloos aan. Hun vernieuwende hardstyle is het resultaat van hun uiteenlopende muzikale achtergronden. Zo komt Bas voornamelijk uit de hardcore-hoek en laat Arjan zich inspireren door hiphop en klassiek. Bovendien heeft dubstep ze naar eigen zeggen in het afgelopen jaar enorm beïnvloed. Hun succesvolle wisselwerking is voornamelijk te herkennen aan hun eigen producties. Het in Eindhoven gevestigde tweetal staat wereldwijd bekend om hun briljante productiewerk, wat zorgt voor live-sets van wereldformaat.

Na vijf jaar trouwe dienst bij Fusion Records was het in 2011 tijd voor een volgende stap. Samen met Joram Metekohy, oftewel Wildstylez, lanceerden ze een nieuw electronisch label: Digital Age. De vrijheid van het nieuwe thuis stelt Noisecontrollers in staat om hun stijl nog verder te ontplooien en nieuwe wegen in te slaan.

Het ligt dan ook in de verwachting, dat de meest succesvolle hardstyle-act van dit moment binnen niet afzienbare tijd wederom met opzienbarend nieuw werk zal komen.

De enorme stappen die Noisecontrollers momenteel maakt zijn in het mondiale DJ-circuit niet onopgemerkt gebleven. ‘s Werelds beste hardstyle-act volgens DJ Mag vereert Amstelveen op 17 maart met een waanzinnige performance tijdens D-Energy.


Zaterdag 17 mrt | zaal open 00:00 | aanvang 00:00 | GRATIS

Dans Anders @P60 Café

Dans Anders Wedding Afterparty @ café. Afterparty van DJ Mighty Mouse’s Wedding. I.v.m. de trouwerij van DJ Mighty Mouse is het café besloten tot 00.00 uur. Na middernacht gaat het café open voor onze normale bezoekers voor de afterparty.

Dans Anders is de gratis maandelijkse dansnacht in het P60 Café! DJ’s zorgen tussen 22:00 en 03:00uur voor de vetste mix van electro, indie, dubstep, rock en veel meer. Kom vroeg want tijdens het eerste uur is het happy hour!

DJ’s Meranti Tramelanti & Mighty Mouse, MariekeMarieke, Wilco en Dion draaien tot in de vroege uren de beste alternatieve tunes waarbij het lastig wordt om de voeten stil te houden. Toch niet zo’n danser? Er is niets mis mee om de muziek lekker tot je te laten komen onder het genot van een drankje aan de bar. Dans Anders dus! Of dans niet, dat kan dus ook….


Dinsdag 20 mrt | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | GRATIS

Open Mic Night Deze avond vindt plaats in het café .Bij wijze van uitzondering is deze editie van de Open Mic Night verplaatst van woensdag 21 maart naar dinsdag 20 maart!

Vanavond vindt ook de presentatie van de gitaarworkshop o.l.v. Reinis Jaunais. 12 weken lang hebben beginners en gevorderden bij Reinis gitaarles gekregen en gaan dit vanavond bij de Open Mic Night presenteren! Dus kom de leerlingen aanmoedigen en blijf ook hangen voor een lekker drankje en de acts van de Open Mic Night!

De ideale plek om je te presenteren op een open podium! Per avond hebben we 9 plekken waar iedereen zich voor kan inschrijven. Dit betekent dat je als singer/songwriter, stand-up comedian, gitarist, noem het maar op, de kans hebt om voor een publiek jouw ding te doen!

Wil je gewoon lekker met andere muzikanten spelen dan kan dat natuurlijk ook! Tussen de 'vaste plekken' door kan iedereen die daar zin in heeft lekker komen jammen! Neem je vrienden, vriendinnen, bandleden en je muziekinstrument mee en laat je creativiteit lekker gaan! Hiervoor hoef je je natuurlijk niet in te schrijven!

Voor de 9 plekken moet je je dus van tevoren inschrijven, dat kan door een mailtje te sturen naar danielle@p60.nl  of bel naar 020-3453445. Je krijgt dan direct te horen of je die avond kan optreden. Schrijf je snel in, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.


Donderdag 22 mrt | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | € 13,50 vvk | € 14,50 deur

Anneke van Giersbergen & Support: The Jacks

P60 is vereerd om de host te zijn van de laatste show van Anneke van Giersbergen. Rond deze tijd is haar nieuwe album "Everything is Changing" uit. Deze avond zullen veel nummers dit nieuwe album de revue passeren. Daarnaast natuurlijk de oude hits waarmee zij Nederland wist te betoveren.

Wanneer Anneke van Giersbergen in 2007 een solocarrière start, is ze maar liefst 13 jaar het boegbeeld van metal pioniers The Gathering geweest. Ze brengt met haar nieuwe band Agua de Annique in vlot tempo een aantal albums uit, die haar direct als solo-artiest op de kaart weten te zetten en zowel door pers als publiek goed ontvangen worden. Ze ging echter ook een aantal samenwerkingen aan met o.a. Within Temptation (“Black Symphony” 2008), de excentrieke muzikale duizendpoot Devin Townsend (“Addicted” 2009) en haar goede vrienden van Anathema (“Falling Deeper” 2011).

Muzikaal verkende Anneke van Giersbergen de afgelopen jaren volop haar grenzen. Met Racoon-zanger Bart van der Weide en enkele leden van Bløf zong ze in 2008 het Nederlandstalige “Als je ooit nog eens terug kan” naar de eerste plaats in de charts. Recent maakte ze, als onderdeel van de DWDD Recordings serie, grote indruk met haar uitvoering van U2’s “All I Want is You”. Dit optreden was dagenlang hét onderwerp van gesprek.

Live tourt Anneke van Giersbergen, met en zonder haar band, al vier jaar lang succesvol door binnen- en buitenland. Van Chili tot Libanon, van Mexico tot Finland, als support act van Smashing Pumpkins én voor de Dalai Lama. Gelukkig is ze haar koude kikkerland nog niet ontgroeid en sluit zij vanavond haar tour af in P60.

Support: The Jacks

013, Effenaar, ‘t Patronaat, ATAK, Groene Engel, P3. Bijna alle grote Nederlandse poppodia zijn door The Jacks beklommen. Ze deelden het podium met bands als DI-RECT, STEREO en Go Back To The Zoo. En ze zijn nog niet klaar. De band is altijd in voor avontuur. De gemotiveerde muzikanten willen niets anders dan reizen en overal ter wereld optreden. Als jonge band stonden ze al op Festival Mundial en in 2010 deed de band een succesvolle tour door Hongarije.

Maar de band is niet alleen muziek. Rondom de muzikanten houdt een groep creatieve mensen zich bezig met visuele en artistieke ontwikkelingen. Zo heeft de band sinds kort ook een VJ die met psychedelische visuals zorgt voor een nog intensere beleving. De natuurlijke performers zorgen voor een indrukwekkende podiumervaring. The Jacks zijn READY TO GO!

Vorig jaar mei bracht de band hun eerste videoclip uit en vierden op 20 mei hun E.P. release in een volle Winston Kingdom op de wallen in Amsterdam. Op 24 februari released de band hun 2e EP, genaamd RAW & GORGEOUS! Dit wordt gevierd in Bitterzoet, Amsterdam. Op 23 maart staan deze rockchicks (en -dude) in het voorprogramma van Anneke van Giersbergen.


Vrijdag 23 mrt | zaal open 22:30 | aanvang 22:30 | €16,- vvk | €17,50 deur

Heroes of Techno: Ken Ishii en Egbert

Zonder Ken Ishii zou de Japanse technoscene er heel anders uit hebben gezien. De DJ/producer zette techno op de Japanse kaart en groeide zodoende in twintig jaar uit tot een van de belangrijkste artiesten van het genre. Op 23 maart komt het techno-icoon, vergezeld door het jonge talent Egbert, techno-les geven in P60 tijdens Heroes of Techno.

Abstract, doch dansbaar. De warme geluidscomposities van de in Tokio woonachtige Ishii zijn nog altijd even interessant en innovatief als twintig jaar geleden. Zijn constante drang naar vernieuwing heeft ervoor gezorgd dat hij nog steeds relevant is. Na carrièrehoogtepunten als de MTV Dance Video of the Year voor de single Extra in 1995 en het componeren van de hymne voor de Olympische Winterspelen van 1998 in Nagano, gooit de 41-jarige techno-goeroe het nu over een andere boeg. Zijn op Detroit-techno gebaseerde producties maken plaats voor een totaal nieuw geluid.

Ishii Amstelveen
(Bron P60 - 2012)

Ken Ishii is een Japanse techno dj en producer van Sapporo. Hij studeerde af aan Hitotsubashi University. Hij voert het werk onder zijn eigen naam, maar ook onder de pseudoniemen: FLR, Flare, UTU, Yoga, en de Rising S


Voor het huidige project stond de Japanse consumptiecultuur model. Zo werd hij naar eigen zeggen geïnspireerd door een nieuw winkelcentrum in Tokio. Met de EP Music For Daydreams brengt Ishii een ode aan het dagleven; gefocuste avant-garde composities, die techno in een compleet nieuw daglicht stellen. Samen met een aantal jazzmusici gaf hij vorm aan deze verzameling genre-overschrijdende tracks.

Van een carrièrepad als dat van Ken Ishii kan jong talent alleen nog maar dromen, maar de Nederlandse DJ/producer Egbert is hard op weg. De nuchtere Papendrechter staat nog maar aan het begin van zijn loopbaan, maar geldt nu al als een van de meest veelbelovende techno-acts. Volle zalen schrikken Egbert van der Gugten niet af, zo moesten Time Warp, Awakenings en Welcome To The Future er al aan geloven. Volgende maand reist hij voor een exclusief optreden af naar Japan, waar hij met zijn typisch Nederlandse, minimalistische producties de vaderlandse trots hoog houdt.

Ken Ishii en Egbert staan aan weerszijden van het hedendaagse techno-landschap. Van Detroit naar Tokio, van Tokio naar Papendrecht. Op 23 maart laat de hoeksteen van de Japanse scène en het jonge Nederlandse talent in P60 zien hoe divers techno tegenwoordig kan zijn.


Zaterdag 24 mrt | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | €14,- vvk | € 15,- deur

Mindcamp: Plaid (live)+Funckarma(live)+Julien Mier (live)

And now for something completely different... Samen met Funckarama presenteren we een avond die je oren en ogen uitdaagt. Drie IDM acts zoeken de grenzen op van audiovisuele kunst. Live en experimenteel zullen deze geluidskunstenaars de mogelijkheden van electronische muziek in kaart brengen.

PLAID

De heren van Plaid brachten op 26 september ‘Scintilli’ uit, alweer hun negende album. En in de afgelopen 21 jaar versleten ze minstens zoveel artiestennamen. Het Londense duo ging voorheen onder andere door het (nacht)leven als Baird Remo, Crewmunity, Moody Boyz en Repeat, maar staat inmiddels al geruime tijd als Plaid onder contract bij het roemruchte electronica-label Warp Records. Daarnaast brachten ze werk uit op Trent Reznor’s label Nothing Records. Na remixes en producties voor Björk, Red Snapper en Goldfrapp gelden Andy Turner en Ed Handley als grote meneren aan het IDM-front.

FUNCKARMA

De in Den Haag gevestigde gebroeders Funcken brengen experimentele dance to the next level. Roel en Don geven je atmosferische soundscapes en zware baslijnen, maar net zo makkelijk dansvloerknallers. Soms funky, soms gebroken ritmes, soms acid. Een electronische mix van jazz, dub en drum ‘n bass is het verrassende, maar oh zo smakelijke resultaat. De mannen tekenden ook bij Warp, die hun post-electro sound een gepast platform gaf. Met naadloos op elkaar afgestemd beeld en geluid belooft het een hypotiserende dance-ervaring te worden.

JULIEN MIER

Het aanstormende talent van de vanavond is Julien Mier. Met zijn brede palet vol verknipte melodieën en percussie schildert de jonge producer een eclectisch landschap, geïnspireerd door alles wat geluid maakt. De muzikale idealist bracht de EP’s ‘Have Courage Funny Thing’ en ‘The Galaxy Twist’ uit op het label Ship Wrec. Zijn missie: de grenzeloosheid van electronische muziek aan de wereld laten zien.

Zondag 25 mrt | zaal open 14:00 | aanvang 15:00 | €7,50 vvk & deur   

Fellows Bigband: 100% NL!

Gerenommeerde arrangeurs hebben speciaal voor het project succesnummers van Nederlandse artiesten een verrassend bigband-jasje gegeven. Het repertoire kent bekende namen als Johnny Jordaan, Jan Smit, André Hazes, de Zangeres Zonder Naam en Johnny Hoes.

De Fellows Bigband is een swingend 20-koppig orkest met een mix van professionele en gevorderde amateurmuzikanten dat regelmatig concerten geeft. In november en december trad de band bijvoorbeeld op bij benefietgala's van de Stichting ALS Nederland en speelde daarbij onder meer samen met Candy Dulfer. Kledingmerk Fellows is sponsor van de bigband. Sponsoren van het 100%NL project zijn de Gemeente Amstelveen, het VSB fonds en het Schipholfonds.

Aan het 100% NL-project gaan twee workshops voorafgaan (op donderdagavond 15 en zaterdagmiddag 17 maart). Het complete orkest, met als dirigent de bekende jazztrompettist Loet van der Lee, treedt dan aan om samen met workshoppers een aantal 100%NL-nummers door te nemen. Er kunnen zich maximaal 10 vocalisten en 10 instrumentalisten per workshop inschrijven.

De workshops staan in principe op zichzelf en laten de deelnemers kennismaken met soleren, improviseren en de imponerende dynamiek van een bigband. Loet van der Lee geeft door heel het land regelmatig workshops en leidt bovendien de professionele Holland Bigband.

Extra dimensie voor de workshoppers is dat de Fellows Bigband vier talenten uitkiest die mee mogen doen met het slotconcert.

Deelname aan de workshop kost slechts € 7,50. Bladmuziek en een repetitie opname (digitaal) zonder solist/zang worden vooraf thuisgestuurd, ter voorbereiding. Workshoppers hebben gratis toegang tot het slotconcert. Meer informatie is te vinden op www.fellowsbigband.nl  Met dank voor het opnemen van het P60 programma. Voor meer informatie kunt u mij mailen (tycho@P60.nl ) of bellen via 020 345 3445.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.