Bijgewerkt: 26 maart 2023

P60 programma week 16-17-18 2012

Nieuws -> P60

Bron: P60
19-04-2012

Donderdag 19 april | zaal open 19:30 | aanvang 20:30 | € 5,- vvk | € 7,- deur

3rd Foor Magic – Cd Release Fusion Hop: Een aanstekelijke mengelmoes van verschillende muziekgenres in een Urban jasje gestoken.

3rd Floor Magic ontstond in augustus 2011 in de homestudio van Tim “Tuxedo” Blok op de 3e verdieping, waar hij samen met Hilin Düyü songteksten, concepten ideeën en melodieën naar complete nummers vertaald; de “magic” in 3rd Floor Magic.

Support: The Skakin' Monks Een reggae formatie met authentieke beats maar een vernieuwen vibe, dat zijn The Skakin' Monks uit Amsterdam. Inspiratie vinden de Monks in verschillende stijlen als reggae, rocksteady, soul, hip-hop en dub.

Krachtige drums en lekker basslines zorgen voor de Skakin sound. De Monks hebben een grote passie voor muziek en spreken een breed publiek aan om zo iedereen te kunnen laten genieten van deze prachtige mix van culturen.


p60 Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

De neonletters van P60 op het dak van de poptempel van Amstelveen


Vrijdag 20 april | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | GRATIS

Dans Anders @ P60 Café is de gratis maandelijkse dansnacht in het P60 Cafe! DJ’s zorgen tussen 22:00 en 03:00uur voor de vetste mix van electro, indie, dubstep, rock en veel meer. Kom vroeg want tijdens het eerste uur is het happy hour!

DJ’s Meranti Tramelanti & Mighty Mouse, Pat, Wilco en Dion draaien tot in de vroege uren de beste alternative tunes waarbij het lastig wordt om de voeten stil te houden. Toch niet zo’n danser? Er is niets mis mee om de muziek lekker tot je te laten komen onder het genot van een drankje aan de bar. Dans Anders dus! Of dans niet, dat kan dus ook….


Zaterdag 21 april | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 17,50 vvk | € 19,50 deur

Club R_aw Club r_AW staat in bloei .De lente heeft inmiddels zijn intrede gedaan en dus wordt het ook tijd dat Neerlands langstlopende en vooruitstrevendste industrial concept uit zijn lange winterslaap ontwaakt. 21 aprilil staat de eerste Club r_AW editie van 2012 op het programma en de bijbehorende line-up zal bij enkelen even de wenkbrauwen hebben doen fronzen. De doorgewinterde r_AW fan weet echter als geen ander dat The Third Movement altijd probeert vernieuwing door te voeren in haar line-ups. En deze aankomende editie is daarop absoluut geen uitzondering.

Met het live optreden van Omnicide heeft The Third Movement zelfs een heuse primeur. Niet eerder trad de talentvolle Robin Ålander op buiten de muren van zijn eigen huis. Zijn debuut EP op Dark. Descent. belooft een hoop goeds voor de toekomst. Trage meeslepende tracks, waarbij de gedachten onvermijdelijk terug gaan naar de legendarische PCP sound. Deze release en nieuw werk zal ongetwijfeld te horen zijn tijdens zijn live set.


Dinsdag 24 april | zaal open 19:00 | aanvang 19:30 | € 10,00 vvk | € 15,00 deur

Emergenza dag 1 Emergenza is het grootste internationale muziekfestival, gericht op nieuwe, beginnende bands. Het festival vindt over de hele wereld plaats in de grote steden. Alle bands, ongeacht het genre, kunnen meedoen met eigen nummers. Aan het eind van iedere avond stemt het publiek voor hun favoriete band. De bands met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde.

De internationale finale van het Emergenza Festival vindt in augustus plaats in Duitsland, tijdens het Taubertal Open Air Festival. De winnende bands uit alle landen zullen het podium delen met internationale rock stars, voor 30.000 festivalgangers en een internationale jury van professionals uit de muziekindustrie.

De line up van deze avond bestaat uit:

Dead Mouse Walking

Deep Fried

Mentilla

Reddish

Silver

Wolfhunters

Voorverkoop voor deze avond loopt via de participerende bands


Woensdag 25 april | zaal open 19:00 | aanvang 19:30 | € 10,00 vvk | €1 5,00 deur

Emergenza dag 2 De internationale finale van het Emergenza Festival vindt in augustus plaats in Duitsland, tijdens het Taubertal Open Air Festival. De winnende bands uit alle landen zullen het podium delen met internationale rock stars, voor 30.000 festivalgangers en een internationale jury van professionals uit de muziekindustrie.

De line up van deze avond bestaat uit:

Between Skins Stone liars

First E

Lights Out

Resurrection

The Dislocated

Translated

Voorverkoop voor deze avond loopt via de participerende bands.


Woensdag 25 april | zaal open 20:00 | aanvang 20:00 | € 10,- vvk | € 13,- deur

Comedy Night Deze avond vindt plaats in het café. Happy Hour van 20.00 – 21.00 uur: Bier, Fris en Wijn voor slechts 1,50 euro.

Warm je lachspieren maar alvast op want het is namelijk weer tijd voor een nieuwe editie van Comedy Night gratis en voor niets in het  P60 café. Met deze keer drie gevestigde en ervaren comedians die hun beste grappen, verhalen en gedachtenspinsels komen brengen. Een gevarieerde show met uiteenlopende professionals en een bevlogen presentator die de acts aan elkaar praat! Een show om in een informele en ontspannen setting eens goed te lachen en te genieten.

De hoofdacts zijn dit keer twee internationale gevestigde comedians: Marcus Ryan en Adam Fields. Twee rotten in het vak die de zaal meekrijgen in hun wereld vol grappen. De presentatie ligt in handen een enthousiaste Master Of Ceremony die de avond kleur geeft door het publiek op te warmen en in de mood te brengen voor de hoofdacts.

Marcus Ryan is een topcomedian helemaal overgevlogen uit Australië voor deze show in P60. Deze getalenteerde comedian is een begrip in zijn land. Op professionele en gedreven wijze neemt hij het publiek mee in zijn wereld vol grappen.


Vrijdag 27 april | zaal open 19:30 | aanvang 20:00 | € 10,00 vvk | € 15,00 deur

Emergenza dag 3 De line up van deze avond bestaat uit:

Dakterras

Iron Palm

Undershadow

van Hoek

Voorverkoop voor deze avond loopt via de participerende bands


Zaterdag 28 april | zaal open 19:30 | aanvang 20:00 | €10,00 vvk | €15,00 deur Emergenza dag 4 De line up van deze avond bestaat uit:

Mama DC

Mikazaru

Misunderstood

Simplify

Smashbox

Titanic on the Rocks

Voorverkoop voor deze avond loopt via de participerende bands


Zondag 29 april | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 12,50 vvk | € 15,00 deur

Hoogspanning tijdens Koninginnenacht Heb jij op zolder ook nog allemaal oude meuk liggen? Wil je dat verkopen op Koninginnedag? Doe dat dan lekker volgend jaar, want op Q-Night in P60 gaan alle remmen los. Warrior One (UK), High Rankin (UK), Guerilla Speakerz, Noiz Boiz, DJ Pat en Yuran Richards brengen in naam der Koningin dikke beats naar Amstelveen.

Warrior One maakte remixes voor Foals, Stereo MC’s en Bonobo. De DJ/ producer uit Brighton gaat lekker op big beats, maar brengt het altijd smaakvol, dansbaar en melodisch. Zijn unieke mix van beukende drums, basslines die je maag omkeren en catchy samples en loops zijn uniek en komen voort uit zijn liefde voor breakbeat, jungle en house.

High Rankin neemt zichzelf niet zo serieus. ‘‘Fuck em if they can’t take a joke’’, zo luidt zijn welgemeende devies. Maar laat de snor en de krijtstrepen je niet van de wijs brengen. De dubstep-dandy is the real deal. Zijn EP’s ‘This Is Suicide Dub part 1’, ‘Cut You Down’ en ‘This Is Suicide Dub part 2’ staan vol met typisch Britse dubstep, met een knipoog.

Guerilla Speakerz Guerilla Speakerz viert feestdagen graag in Amstelveen. Het Amsterdamse duo knalde P60 het nieuwe jaar in tijdens Light It Up en zijn nu terug voor meer. Daniel Scholtens en Marlon Yasol brengen hun funky sound naar alle uithoeken van Nederland, maar zijn tijdens hét feest van het jaar te vinden in Amstelveen.

NoizBoiz Worden er dan ook nog rauwe lyrics gespit? Jazeker, door NoizBoiz! Het Rotterdamse grime-trio bracht onlangs hun tweede album uit, getiteld ‘Georganiseerde Chaos’. Mucky Muxx, MC XL en Don de Baron kregen op de plaat hulp van Rosco, Gelogeerde Aap en Lady Bee. Het drietal komt met hun nieuwe materiaal Amstelveen rocken.

Yuran Richards Amsterdammer Yuran Richards weet moeiteloos het midden te vinden tussen digitaal en analoog. Het 21-jarige multitalent speelt gitaar, bas, altsax, piano en viool. Geef de man een accordeon en hij weet er waarschijnlijk nog iets puntigs uit te toveren. Zijn muziekkennis is de basis voor zijn boeiende electronica, die helemaal niets te schaften heeft met hokjes.

DJ Pat Wat is een dubstepfeest zonder de man achter FYAH!? DJ Pat komt natuurlijk ook wat heerlijke plaatjes draaien, voor volk en vaderland. En natuurlijk maakte hij de dikke mixt. Kaarten zijn ook te koop via Seetickets (freerecord shop), alle Primera winkels en Ben’s Corner


Donderdag 3 mei | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | € 5,- vvk | € 7,- deur

Local the Night Iedere maand staan er tijdens de Local the Night drie lokale bands op het podium om hun kunsten te vertonen. Dit keer zijn er optredens van onderstaande bands. Zorg dat je er bij bent!

Daydreamer is een Utrechtse band bestaande uit 5 jonge gemotiveerde muzikanten van de Herman Brood Academie. Ze maken dromerige popmuziek die doet denken aan bands als Snow Patrol, Warpaint en Beach House. Nog maar een paar maanden geleden werd de band opgericht maar dat zou je niet denken als je hun indrukwekkende show ziet.

Black Rose Cult Deze drie heren uit Amsterdam weten een beukend Hammond Orgel samen te  brengen met melodieus gitaarspel. Door de Hammond en gitaar samen te brengen ontstaat er een echte vinage '70s sound.

De drums en Hammond vormen samen een strakke ritmesectie waarmee deze heren het publiek het ultieme psychedelische jaren zeventig gevoel kunnen geven. Droom weg in een psychedelische gitaarsolo, zing mee met aanstekelijke gitaarriffs en dans mee op groovy ritmes.

Cube Eyes is een band gevormd door 3 jongens in Amstelveen. De band bestond oorspronkelijk uit de drummer Erik Bloem en de bassist Mark Zijp, die later gitarist Mick Roché erbij hebben gevraagd. Ze zijn geïnspireerd door bands als The Jimi Hendrix Experience, The Black Keys, Band Of Skulls en Beady Eye. Ze zijn zelf ook bezig met nummers schrijven en nummers van andere artiesten omzetten in een eigen stijl. Het zijn 3 enthousiaste en leuke jongemannen en ze zijn erg gedreven om live op te treden!

De kaarten voor deze avond zijn op verschillende manieren te verkrijgen. Allereerst zijn deze te koop bij de entree van Poppodium P60. Dit kan echter alleen op avonden dat het open is. Daarnaast zijn de kaarten te verkrijgen voor 5,00 euro in de voorverkoop bij de bandleden zelf. Op de avond zelf bedragen de kosten voor de kaartjes 7,00 euro bij de kassa aan de deur.


Vrijdag 4 mei | zaal open 20:30 | aanvang 21:00 | € 12,00 vvk | € 13,00 deur

Sebkha-Chott De Franse avant-garde formatie Sebkha Chott doet alles wat de rockgoden hebben verboden. Onder de bezielende leiding van zanger en opperhoofd Wladimir Ohrelianov II heeft het excentrieke collectief zich in twaalf jaar tijd ontpopt tot de cirusact van de progressieve rockscene. Metal, disco, techno, fanfare. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het sextet uit Le Mans gooit het vrolijk in de mix.

In 2008 stond het sextet al op ons Amstelveense podium. Toen al leek de ongeëvenaarde verbeeldingsdrang van Ohrelianov en co zelfs de edele kunst van muziek te ontstijgen. Sebkha Chott houdt het midden tussen kleinkunst en een rockconcert, tussen een tot leven gekomen Fellini-nachtmerrie en een Monty Python-sketch.

De show van de groep in woorden vatten is een schier onmogelijke opgave. Het is een ervaring die je in het echt moet meemaken. Zien is geloven! Let wel, Sebkha Chott is niet geschikt voor de conservatieven onder ons. Alleen de avontuurlijkste muziekliefhebbers zullen de doldwaze fratsen van Sebkha Chott op waarde schatten.

 

Zaterdag 5 mei | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 9,00 vvk | € 12,50 deur

HighTech Pleasures; Liberationday party Compleet iets anders dan gewend: een psy-trance avond in samenwerking met HighTechPleasures! Een avond vol met Progressive, Trance, Psytrance, Goa en Full On om helemaal los op te gaan! Progressive, Trance, Psytrance, Goa, Full On Progressive, Trance, Psytrance, Goa, Full On Progressive, Trance,Psytrance, Goa,Full OnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.