Bijgewerkt: 19 mei 2024

P60 programma week 2, 3, 4-2012

Nieuws -> P60

Bron: P60
11-01-2012

Donderdag 9 januari t/m zaterdag 28 januari 2012

Donderdag 12 januari 2012 | zaal open 20:30 | aanvang 21:00 | € 5,00 vvk | € 7,00 deur

Local The Night

Talentontwikkeling is één van de speerpunten van P60. Daarom wordt er tijdens Local the Night een kans geboden aan nieuwe en beginnende bands om podium ervaring op te doen. Kom kijken naar de nieuwe Di-Rect, Wouter Hamel of Caro Emerald.


Vrijdag 13 januari 2012 | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | € 5 vvk | € 7,50 deur

Mississippi Mud Pie + Blues Motel

Mississippi Mud Pie’s naam is afgeleid van de delicatesse die in de Mississippi delta haar oorsprong vond. De band zelf doet haar publiek smullen met hun liefde voor de bluesrock: nummers recht uit het hart. Met een mix van catchy ritmes en aanstekelijke melodieën, speelt Mississippi Mud Pie traditionele bluesrock, geïnspireerd door de grote namen binnen dit genre. De nummers klinken herkenbaar, maar blijven het publiek verrassen.


Zaterdag 14 januari 2012 | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 12,50 vvk | €15 deur

D-Energy

Line up: The Prophet / Dr. Rude / Demassus / Darknezz / Rosko / Thosba / T-asz / Jor-D / Ike / Raoul DKC . Een overvolle line-up. Jong talent en gevestigde namen wisselen elkaar af op de nieuwe editie van D-Energy. De absolute headliners zijn The Prophet en Dr. Rude. Dat ons kleine kikkerlandje al jaren toonaangevend is op het gebied van hardstyle, jump en hardcore zal op op 14 januari 2012uari nog maar eens worden bewezen.

The Prophet is het alias van Dov Elkabas. De Amsterdamse DJ met dat zeer indrukwekkende CV begon zijn carrière met hiphop, aan het begin van de jaren 80. Zijn bewondering voor Grandmaster Flash & The Furious Five stak hem aan met het DJ-virus.

Na enkele jaren in de toenmalige, Amsterdamse hiphoptempel Akhnathon te hebben gedraaid als resident DJ en een behoorlijke vinger in de pap te hebben bij het prille succes van Osdorp Posse, werd het tijd voor een nieuwe stijl. The Prophet stond aan de bakermat van de hardcore, toen deze stroming aan het begin van de jaren 90 gestalte begon te krijgen en de eerste gabbers als hakkende paddenstoelen uit de grond schoten. Ongeveer een decennium later werd hij één van de grondleggers van de hardstyle. The Prophet is een allround artiest, die zijn vernieuwingsdrang nog lang niet is verleerd.

Dr. Rude is Amstelvener in hart en nieren en speelt dus een thuiswedstrijd. Net als The Prophet begon hij met hiphop, maar voelt zich het meeste thuis in oldschool hardcore en jumpstyle. Hij is een graag geziene gast in binnen- en buitenland. Met name België en Frankrijk lopen warm voor Rudi Feenstra. Onlangs bracht hij zijn debuutplaat Fire On The Floor uit, oldschool in een nieuw jasje. De resident DJ van Total Confusion heeft naar eigen zeggen een zwak voor P60, dus dat belooft wat.


In de suite is er aan afwisseling geen gebrek. Niet minder dan acht DJ’s zullen er hun kunsten vertonen. Darknezz, Thosba, T-asz, Jor-D, Ike, Raoul DKC, Demassus en Rosko grijpen deze kans met beide handen aan om te laten zien wat ze in huis hebben. Deze mannen zullen naast hardstyle een grote verscheidenheid aan hardere stijlen ten gehore brengen. Hardcore, techno, darkcore, club en jump, om er slechts een paar te noemen. Tien DJ’s met totaal verschillende achtergronden laten op D-Energy zien hoe veelzijdig de Nederlandse hardstylescene is. Kaarten zijn verkrijgbaar via de P60 website (www.p60.nl ), alle Primera winkels en Ben’s Corner.


Woensdag 18 januari 2012 | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 |  GRATIS

Open Mic Night

Iedereen is vanavond van harte welkom! Of je nou gitaar speelt, een stand-up comedian bent, poezie wil voordragen of een bekend nummer wil komen zingen, kom maar op het podium staan!

Per avond hebben we 9 plekken waar iedereen zich voor kan inschrijven. Dit betekent, dat je als singer/songwriter, stand-up comedian, gitarist, noem het maar op, de kans hebt om voor een publiek jouw ding te doen!

Wil je gewoon lekker met andere muzikanten spelen dan kan dat natuurlijk ook! Tussen de 'vaste plekken' door kan iedereen die daar zin in heeft lekker komen jammen! Neem je vrienden, vriendinnen, bandleden en je muziekinstrument mee en laat je creativiteit lekker gaan! Hiervoor hoef je je natuurlijk niet in te schrijven!

Voor de 9 plekken moet je je dus van tevoren inschrijven, dat kan door een mailtje te sturen naar danielle@p60.nl  of bel naar 020-3453445. Je krijgt dan direct te horen, of je die avond kan optreden. Schrijf je snel in, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.


Donderdag 19 januari 2012 | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | € 5 vvk | €7 deur

Highschool Rocks!

Avond in samenwerking met Becoming a Star; het talentproject van het KKC. Scholieren van het KKC in Amstelveen hebben de afgelopen maanden muziekgroepen gevormd voor CKV. Deze avond presenteren de verschillende bands hun talent en muzikale hoogtepunten aan het grote publiek.


Vrijdag 20 januari 2012 | zaal open 20:30 | aanvang 21:00 | € 11,50 vvk | € 12,50 deur

C-what!? – Gers Pardoel & Sef C-What?! komt weer als vanouds hard. Dit keer met Gers Pardoel en Sef!

Gers Pardoel

Een Gouden Plaat, een nummer 1 hit en een debuutalbum om je vingers bij af te likken. De top van de Nederhop luistert naar de naam Gers Pardoel. De in Nijmegen geboren, Brabantse Rotterdammer verdiende een contract bij ‘s lands grootste hip-hoplabel: Top Notch. Gers is een fenomeen. Gers is the real deal. Maar Gers bovenal vooral Gers. Deze Wereld Is Van Jou, het debuutalbum van de inmiddels 30-jarige Pardoel toont de vele verschillende kanten van de man en is daarmee een zeer gevarieerde plaat geworden.


’’Wanneer de plaat opstaat blijkt direct dat er een belangrijke verbinding tussen de nummers is: Gers zelf. Elk nummer is gemeend en uit de grond van zijn hart’’, aldus 3VOOR12, die zijn plaat prompt bombardeerde tot Album van de Week.

Sef

Yousef Gnaoui a.k.a. Sef komt ook uit de stal van Kees de Koning’s Top Notch. Dit raspaardje is al jaren niet meer weg te denken uit de vaderlandse hip-hopscene. Partysquad, Faberyayo, The Opposites, iedereen wil een stukje Sef. Hij bracht met zijn eigen groep Flinke Namen (met Fit, Murth en The Flexican) in 2009 het album Superstuntwerk uit en in oktober dit jaar was het dan tijd voor zijn eigen plaat, De Leven.

3VOOR12: ’’Yousef Gnaoui is on stage de innemendheid zelve, eerder de romantische charmeur dan de coole player’’. Dus dat. Als je maar niet aan z’n nikes komt.


Woensdag 25 januari 2012 | zaal open 20:30 | aanvang 21:00 | GRATIS

Comedy Night

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! En mochten deze donkere dagen in januari 2012uari je somber hebben gestemd, kun je op 25 januari 2012uari weer even flink bijtanken. We gaan sowieso weer met tranen in de ogen en kramp in de zij naar huis na een avondje oud-Hollands stuk gaan op de nieuwe editie van Comedy Night. Gratis en voor niets in het café! Met deze editie:

Steven Stol "Een nonchalant, maar aanstekelijk verteller", schreef de Volkskrant over Steven Stol. Steven noemt de dingen graag bij naam. Bij voorkeur de achternaam. En dan liefst nog met meneer ervoor. Een rasechte import-Amsterdammer, die humor en beschaving dichter bij elkaar brengt, desnoods met geweld.?In November 2006 won Steven Stol de publieksprijs van de prestigieuze Culture Comedy Award. Een maand eerder won hij de derde prijs van het Knock Out Comedy Festival in Amsterdam.

Tim Ward is de afsluitende internationale gast van deze avond. Hij tourde al door heel Nederland en door buitenland en vanavond geeft hij met zijn sympathieke persoonlijkheid een goed half uur weg. Een half uur vol improvisaties en zijn betere werk. Wees er klaar voor!


Donderdag 26 januari 2012 | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | € 5,00 vvk | € 7,00 deur

Popkoor presentatie

Koren saai? Dacht het niet! Na maanden repeteren is hèt popkoor van Amstelveen er eindelijk klaar voor. Deze avond zullen ze de nummers ter gehore brengen waar ze zo lang op geoefend hebben. Eerst even alle zenuwen wegwerken en dan de P60 op zijn kop zetten.


Vrijdag 27 januari 2012 | zaal open 20:00 | aanvang 20:00 | € 12,50 vvk | € 15,00 deur

Fris

Wie kent het niet? Het beroemdste feest voor jongeren van 12 tot 15 jaar. Geen alcohol maar gewoon lol, je bent pas cool als je fris bent!


Fyah Amstelveen
(Bron P60 - 2012)

De flyer van FYAH


Zaterdag 28 januari 2012 | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 12,50 vvk | € 15,00 deur

Fyah! 5.0

Alweer de vijfde editie. Inmiddels een begrip in de dubstepscene: Fyah! Vanavond begint het weer te lekken want het plafond komt naar beneden. Snoeiharde breaks en beats van nationale en internationale acts. Deze editie presenteert Dub Police, de Engelse hofleverancier van FYAH!, de mannen van Subscape. Ze mogen in het vliegtuig plaatsnemen naast Chasing Shadows van het H.E.N.C.H. label. Om de line up compleet te maken de nationale trots DJ Pat en Spud Gibbo & Insom. Gympies aan en knallen!

SUBSCAPE

Subscape, die zich naast dubstep net zo thuis voelt in drum ‘n bass en grime wordt door het gerenomeerde label Dub Police als officiële afgevaardigde richting Amstelveen gestuurd. Melodische synth wobbles, funky percussie en samples van onder meer Notorious B.I.G. vormen de unieke sound van deze Londenaar, die niet snel zal gaan vervelen. Het ene moment beukende baslijnen, het andere moment geluiden uit je oude 8 bit spelcomputer.

CHASING SHADOWS

Het duo uit Bristol dat luistert naar de naam Chasing Shadows vindt inspiratie in reggae, dub en rock. De moody, atmosferische tunes van deze mannen worden afgewisseld door freaky vocalen, tempowisselingen en scheurende synths. Naast hun voorliefde voor percussie baarde hun sociaal betrokken hit Dr. Sin veel opzien in de scene. Dubstep met een boodschap.

DJ PAT - SPUD EN GIBBO

FYAH! is niet compleet zonder de grote man achter het hele verhaal, DJ Pat. Naast resident en mede-oprichter is hij vooral een geweldige en veelzijdige DJ, die FYAH! maakte tot wat het nu is. Zijn buddies Spud en Gibbo vertegenwoordigen Swagga en de lokale trots.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.