Bijgewerkt: 21 maart 2023

Paasbrunch 2011 in Uithoorn

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Conchita Willems
23-04-2011

Uithoorn - Op Goede Vrijdag 22 april 2011 werd er van 11.00 - 13.00 uur in wijkcentrum 't Buurtnest een luxe Paasbrunch georganiseerd voor buurtbewoners door Buurtnest-beheerder Edwin Konijn en zes vrijwilligers.

paasbrunch Amstelveen
(Foto C. Willems - 2011)

Paasbrunch wijkcentrum 't Buurtnest in Uithoorn


Doel van de brunch was, de gasten in het centrum een vrolijk samenzijn te bezorgen. Tot ieders blijde verrassing was er een goede opkomst.  Een hele vriendelijke dame heette de gasten met een glaasje Prosecco welkom.

De vrijwilligers hadden eer van hun werk en konden zelf zien, hoe iedereen zat te genieten van een Paasbroodje in de vorm van een haantje, de Paasstol, het croissantje, diverse soorten kaas, en hartig beleg, salade, broodjes en natuurlijk van de eieren, heel veel eieren.

Dat hoort allemaal bij Pasen! Iedereen zat rond gezellig versierde Paastafels aan het praten met de persoon naast zich. Je voelde de vrolijke saamhorigheid, de aandacht voor elkaar. De Paasbrunch was een liefdevol en positief samenzijn en iedereen ging op deze met zon overgoten dag met hartelijke herinneringen naar huis.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.