Bijgewerkt: 2 augustus 2021

Paradiso aan de Poel is officieel geopend

Nieuws -> Kerk

Bron: Protestants Amstelveen
04-06-2013

Op zondag 2 juni 2013 heeft burgemeester Jan van Zanen het (te) Gekke Kerk Festival officieel geopend in de Handwegkerk in Amstelveen. Hij sprak met waardering over de veelzijdigheid van het festival - met zowel lokaal talent als nationaal bekende artiesten- en noemde het programma met onderdelen over zingeving en spiritualiteit een verrijking voor Amstelveen. “Hierbij is het Paradiso aan de Poel officieel geopend”, aldus van Zanen.

gekke festival Amstelveen
(Foto Protestants Amstelveen - 2013)

Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen opent het festival in de Handwegkerk


Daarna was het de beurt aan acteur Peter Faber met een inspirerend verhaal over ‘Iedereen kan, velen willen, enkelen durven: durf te worden wie je bent!’ Herkenbare verhalen over de kracht die iedereen in zich heeft om talenten in te zetten, los van wat anderen er van vinden of denken.

gekke festival Amstelveen
(Foto Protestants Amstelveen - 2013)

Acteur Peter Faber in actie met de sinaasappels


 Het (te) Gekke Kerk Festival is zondag op een geweldige manier geopend! Tot en met 21 juni 2013 wordt in de leegstaande Handwegkerk een programma vol inhoud gerealiseerd. Drie weken met concerten, inspiratie, dichters, workshops, maaltijden, meditatie, interviews, voordrachten, lezingen en ontmoetingen. Kijk op www.tegekkekerk.nl voor het totale festivalprogramma.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.