Bijgewerkt: 5 juni 2023

Participe Amstelland presenteert grote aanbod van diensten en activiteiten

Nieuws -> Informatief

Bron: Participe Amstelland
28-10-2022

Participe Amstelland presenteert op dinsdag 8 november 2022 van 14:00-17:00 graag het grote aanbod van diensten en activiteiten voor  inwoners in Amstelveen. De organisatie doet veel op het gebied van welzijn in Amstelveen. Van maatschappelijk werk tot activiteiten in wijkcentra, van GGZ Inloop tot dagbesteding voor mensen met dementie. Door middel van een informatiemarkt en een interactief programma laat Participe Amstelland je graag kennismaken met de organisatie.

Er zijn verschillende leuke activiteiten en voorstellingen op deze bijzondere dag. Zo zijn er dansvoorstellingen van Bhatarnatyam Dance School en Bolly Beat Busters, kun je je kunsten uiten tijdens een spannende Curling wedstrijd, laten Oekraïense jongeren je hun acteerkunsten zien en nog veel meer! Maak daarnaast op de informatiemarkt kennis met medewerkers, vrijwilligers en partners die graag met je in gesprek gaan over onderwerpen als vrijwilligerswerk, financiële gezondheid, dementie, Lief & Leedstraten, ontmoetingsplekken en activiteiten, etc.Het evenement bevindt zich op een bijzonder locatie! Iedereen wordt namelijk verwelkomd in het voormalig Griffioen Theater op Uilenstede 106. Hier is Participe vanaf maart 2022 actief met hulp aan de Oekraïense vluchtelingen. Iedereen is van harte welkom, voor een kort of lang bezoek! Kom je een kijkje nemen? Dat horen ze graag vooraf. Meld je aan via de website.

Participe Amstelland is de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk in Aalsmeer, Amstelveen, Ouder Amstel en Uithoorn. Participe Amstelland wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Wij versterken inwoners bij belangrijke levensgebeurtenissen en stimuleren buurtbewoners om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen. Participe ondersteunt bij het aanpakken van problemen, samen zorgen we ervoor dat mensen zo veel mogelijk de regie over hun leven kunnen behouden. Ons motto is: welzijn voorkomt zorg!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.