Bijgewerkt: 19 april 2024

Persverklaring van de curatoren V&D op 15 februari 2016

Nieuws -> Informatief

Bron: Blix Advocaten
15-02-2016

In het afgelopen weekend heeft intensief overleg plaatsgevonden tussen alle partijen die zijn betrokken bij een doorstart van V&D. Hierbij is goede vooruitgang gerealiseerd, maar uiteindelijk hebben de curatoren van Blix advocaten moeten constateren, dat de zeer complexe ‘puzzel’ op dit moment nog niet kan worden gelegd.

De curatoren hebben de vastgoedverhuurders een verlenging van 72 uur voorgesteld om door te kunnen spreken met alle betrokken partijen, in de hoop alsnog een oplossing te bereiken. De warenhuizen van V&D blijven vandaag en morgen gesloten voor publiek om de winkelvoorraden te inventariseren. Verschillende berichten in de media wordt gemeld, dat de warenhuizen van V&D nog minstens anderhalve maand dicht blijven.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Op de foto is de gesloten ingang van het warenhuis V&D in Amstelveen op 15 februari 2016. Op het bord staat er: 'Wegens omstandigheden zijn wij gesloten V&D en La Place'


Eerdere bericht op 11 februari 2016:

Gisterenmiddag en -avond heeft constructief overleg plaatsgevonden tussen een aantal verhuurders van de V&D-warenhuizen, Cool Investments en de curatoren van V&D en La Place. Tijdens de bijeenkomst is verder gesproken over een duurzame oplossing voor de huisvesting van de circa 45 warenhuizen die Cool Investments wil doorstarten. Er is goede vooruitgang geboekt en er is afgesproken, dat binnen drie dagen onvoorwaardelijk overeenstemming moet bestaan over de uitgangspunten voor tenminste 35 locaties. Ook heeft Cool Investments laten weten, dat de financiering bijna rond is; de financieringsaanvraag bij de bank loopt voorspoedig. De curatoren zijn blij met de geboekte vooruitgang en zijn hoopvol dat hiermee een succesvolle doorstart van een zeer groot deel van de V&D-warenhuizen dichterbij is gekomen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.