Bijgewerkt: 29 november 2021

Peuterspeelzaal 'De Elzekatjes' is heropend

Nieuws -> Cardanus

Bron: Stichting Cardanus
20-01-2011

De nieuwe locatie bevalt goed

Op woensdag 19 januari 2011 was het zover: de deuren van de nieuwe locatie van peuterspeelzaal 'De Elzekatjes' gingen open. Na ruim een week hard werken door de gemeente, de verhuizer, de klussenman en niet te vergeten de peuterleidsters van Cardanus zelf, is in 'Het Palet Noord' aan het Dr. Lelyplantsoen 9 de nieuwe tijdelijke peuterspeelzaal opgeleverd.

Elzekatjes Amstelveen
(Foto Cardanus - 2011)

De peuters van 'De Elzekatjes' vinden het prachtig om weer samen te kunnen spelen


Ouders en peuters waren positief verrast, de ruimte werd als ‘schattig’ en ‘knus’ ervaren (appelerend aan de grootte, lees het kleiner zijn dan de oude speelzaal), maar wel zeer werkbaar. En gelukkig dicht bij de oorspronkelijke peuterspeelzaal aan de Groen van Prinstererlaan 55a.

De zaal, de toiletjes en het ‘voorportaal’ van de ruimte zijn zo goed mogelijk ingericht en schoongemaakt om aan de strenge normen van de GGD tegemoet te komen; deze instantie controleert immers ook peuterspeelzalen op het hanteren van een goede veiligheid en hygiëne. Ook de buitenruimte met de verplaatste schuur is al in gebruik.

Elzekatjes Amstelveen
(Foto Cardanus - 2011)

De speelzaal van 'De Elzekatjes' is helemaal opgeknapt


De peuters zijn enthousiast en vinden het best spannend, die nieuwe plek. Gelukkig was Cardanus goed verzekerd en wordt van de schade-uitkering de herinrichting betaald. Speciale dank gaat uit naar de inwoners van Amstelveen, die gehoor hebben gegeven aan de oproep in de media om peuterspeelgoed in te leveren. Voorlopig kan iedereen weer aan de slag en wordt het reguliere ritme van de peuterspeelzaal weer opgepakt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS