Bijgewerkt: 17 mei 2021

Piano- en orgelles in de Johanneskapel

Nieuws -> Cursus

Bron: Marjon Ittner
19-08-2013

Piano- en orgel les in de Kapel is een initiatief van Marjon Ittner, cantor-organiste van de Johanneskapel in Amstelveen. Je krijgt les in een ruimte met een mooie akoestiek op een tweeklaviers orgel en/of op een goeie piano. Afhankelijk van je voorkennis heb ja al snel de mogelijkheid om je kunnen in de praktijk te brengen door te spelen in een dienst. Dat is het leuke van Piano- en orgel les in de Kapel!

ittner Amstelveen
(Bron M. Ittner - 2013)

Marjon Ittner, cantor-organiste van de Johanneskapel in Amstelveen


Marjon Ittner is pianiste, organiste, koordirigente, muziekdocent en docent muziektheorie. Ze geeft orgel- en pianoles aan jonge kinderen en volwassenen, heeft diverse koren en geeft cursussen muziektheorie aan koorzangers. Wilt u, of wil jij persoonlijk kennis maken? Neem dan contact op via de e-mail of telefoon, of op zondag ochtend langs voor, of na de dienst!

Locatie en contactgegevens: Johanneskapel, Amsterdamseweg 311 in Amstelveen. E-mail: [email protected]  of  per telefoon: 06-11411674. Prijs: € 22 voor 30 min, € 40 voor 60 min. individueel, € 18 voor 45 minuten groepsles met minimaal twee deelnemers.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.