Bijgewerkt: 16 april 2024

Picknicken tussen de koeien tijdens Boerderijdagen 2012

Nieuws -> Informatief

Bron: Beschermers Amstelland
22-05-2012

Lekker picknicken in de wei tussen de koeien? Dat kan op maandag 28 mei 2012, tweede pinksterdag. Bezoekers kunnen hun zelf gevulde picknickmand meenemen; Campina zorgt voor lekkere zuivelproducten en een picknickkleed.

Tijdens de Boerderijdagen bieden 31 Campina-melkveehouders een kijkje achter de schermen van het dagelijkse leven op een boerderij en laten zij zien waar de melk vandaan komt. U bent op 28 mei van 10.00 tot 16.00 uur van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de boerderij van de familie Hogenhout, op Korte Dwarsweg 8, in Ouderkerk aan de Amstel.


Grotere kaart weergeven Korte Dwarsweg 8, in Ouderkerk aan de Amstel

Leuk en leerzaam familie-uitje door het hele land

De Campina Open Boerderijdagen bieden tal van leuke en leerzame activiteiten. Kinderen kunnen zich laten schminken, meedoen aan een race op ‘skippy-koeien’ (skippyballen in de vorm van een koe) en een speurtocht volgen, waardoor ze op speelse wijze ontdekken waar melk vandaan komt. Ook kunnen kinderen meedoen aan een weidesafari.

De IVN natuurvereniging is aanwezig met een stand en laat zien wat er zoal leeft in de wei. Bezoekers zijn welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. De Campina Open Boerderijdagen tijdens het Paasweekend in april trokken een recordaantal van ruim 100.000 bezoekers, ondanks het tegenvallende weer. Kijk voor een overzicht van de deelnemende boerderijen op 28 mei bij u in de buurt op www.campina.nl .



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.