Bijgewerkt: 8 december 2022

Play-in 2020 van de Concertina's in Bovenkerk

Nieuws -> Informatief

Bron: Concertina's Accordeonorkesten
10-02-2020

Op zaterdag 8 februari 2020 kwamen ruim 40 accordeonisten en een slagwerker uit alle delen van het land naar het Noorddamcentrum in Bovenkerk voor een Play-in, die jaarlijks wordt georganiseerd door Concertina’s Accordeonorkesten uit Amstelveen.Dirigente Elly Meekel had deze dag de muzikale leiding.

Foto Amstelveen
(Bron Els van Vegten - 2020)

Play-in van de Concertina's Accordeonorkesten in het Noorddamcentrum in Bovenkerk op 8 februari 2020


Zoals men van haar gewend is, had zij muziek uitgezocht waar het nodige van geleerd kon worden. Niet alleen noten spelen, maar vooral muziek maken en dat zorgt soms voor een heel andere kijk op de speelmanier van de aanwezige spelers. Er is met veel plezier hard gewerkt aan een divers repertoire van zes muziekstukken. De muziek kreeg iedere deelnemer tevoren toegestuurd, zodat dit thuis kon worden doorgenomen.

Bij de Play-in wordt alles samengevoegd en dat zorgt, met de nodige aanwijzingen van de dirigent, voor een bijzonder orkest. Een hele dag samen met muziek bezig zijn en allemaal met liefde voor het accordeon, geeft een speciale verbondenheid. Het orkest heeft tijdens de slotrepetitie bezoekers het eindresultaat laten horen van een gezellige en leerzame dag.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.