Bijgewerkt: 20 mei 2024

Plezier voor kleuters in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
16-10-2022

Op zondagmorgen 23 oktober 2022 om 10.30 uur brengt Theater Stof hun voorstelling naar het boek 'De Kleine IJsbeer' in het Amstelveens Poppentheater. In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling komt het verhaal van Lars op spectaculaire manier tot leven met handgemaakte stoffen decorstukken en poppen.

Foto Amstelveen
(Bron Mirthe van der Meulen - 2022)

De kleine ijsbeer - Theater Stof

Naar het beroemde prentenboek van Hans de Beer. Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld. Alles is opeens anders. Van vreemde groene planten tot bijzondere dieren en geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En… wat is thuis eigenlijk?

De kleine ijsbeer is de fantasierijke vertolking van ‘Een ijsbeer in de tropen’. Een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen, het durven toetreden tot het onbekende, en de ongelofelijke kracht en schoonheid van de natuur. In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling komt het verhaal van Lars op spectaculaire manier tot leven. De handgemaakte stoffen decorstukken en poppen prikkelen iedereen om met Lars mee te gaan in een groots avontuur! Deze voorstelling is bijna uitkocht! Maar…..Op zondagmorgen 13 november 2022 om 10.30 uur spelen Jeroen Schippers en Hendrik Holm het peuterconcert 'Na-Aperij'. Een geweldig swingend en interactief peuterconcert voor alle kinderen vanaf 2 jaar èn hun ouders! De vrolijke liedjes van Jeroen Schipper, winnaar van de Willem Wilminkprijs 2019, nemen de kinderen mee in een muzikale totaalbeleving. Een heerlijk muzikaal feestje dat nog lang zal bijblijven. En: na-apen mag!

Toegangsprijs per kaartje: € 9. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.