Bijgewerkt: 4 maart 2024

Politie hield gecombineerde controle

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
22-02-2010

De politie heeft tussen vrijdagavond 19 februari 2010 acht uur en zaterdagochtend 20 februari 2010 vier uur een gecombineerde controle gehouden. Een 17-jarige bromfietsbestuurder uit Amstelveen kreeg een bekeuring, omdat hij zich niet kon legitimeren en er werd tevens een promillage van ruim 0.5 vastgesteld.

Ook werd het rijbewijs van een 20-jarige bromfietsbestuurster uit Amstelveen ingevorderd. De vrouw reed op de Amstelveenseweg op een bromfiets zonder verlichting. Zij bleek teveel alcohol te hebben gedronken. Op het bureau werd een promillage van ruim 1.1 vastgesteld. Aangezien het om een beginnend bestuurster gaat, is het rijbewijs ingenomen.

Een 19-jarige bromfietsbestuurder uit Amstelveen bleek ook teveel gedronken te hebben. Hij is meegenomen naar het bureau waar een promillage van ruim 1.2 werd vastgesteld. Het rijbewijs van de beginnend bestuurder is ingevorderd. Een 19-jarige man uit Amstelveen werd aangehouden voor wildplassen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt op het politiebureau.

Verder heeft de politie twee bekeuringen uitgeschreven voor het fietsen zonder verlichting, een keer voor het rijden door rood licht, een boete voor het inhalen over een verdrijvingsvlak en een bekeuring voor het niet willen tonen van een rijbewijs.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.