Bijgewerkt: 29 maart 2024

Politie zoekt getuigen in verband met schietincident in Amstelveen

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
12-07-2017

In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 juli 2017 is een man gewond geraakt bij een schietincident. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Rond 03.20 uur kreeg de politie de melding, dat er veel lawaai uit een woning aan de In de Wolken kwam en dat er geschoten was. Agenten gingen erheen en troffen in de woning een gewonde man aan. Hij was op dat moment aanspreekbaar en een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. 



Getuigen verklaarden, dat voor het schietincident een aantal personen de woning was binnen gegaan. Rechercheurs startten een onderzoek en specialisten van de forensische opsporing zochten naar sporen. Het is nog onduidelijk wat er precies in de woning is gebeurd. Rond 06.15 uur kreeg de politie de melding, dat op de Nieuwenhuijsenlaan in Amstelveen een auto in brand stond. De politie onderzoekt, of er sprake is van brandstichting en of er een verband is tussen het schietincident en de autobrand.

Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie hebben over het schietincident, de personen die de woning binnen kwamen, of de autobrand, spreekt het team graag. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Heeft u meer informatie? Laat het ons weten via het tipformulier.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.