Bijgewerkt: 29 juni 2022

Politie zoekt getuigen van ernstige aanrijding in Aalsmeer

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
25-07-2013

Aalsmeer - Bij een ernstige aanrijding op de kruising van Ophelialaan met de Burgemeester Kasteleinweg (N196) in Aalsmeer zijn maandagochtend 22 juli 2013 omstreeks 11.45 uur een man en vrouw zwaargewond geraakt.

Hun auto werd geramd door een vrachtwagen met trekker en oplegger en raakte vervolgens bekneld tussen de vrachtwagen en een lantaarnpaal. De mannelijke bestuurder kon als eerste uit de auto worden geknipt, hij is met diverse verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.De vrouw die naast hem zat werd kort daarop uit haar benarde positie bevrijd en is met ernstig beenletsel door een ambulance afgevoerd. De bestuurder van de vrachtwagen, een 26-jarige inwoner van Moordrecht is meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.


Grotere kaart weergeven De kruising van Ophelialaan met de Burgemeester Kasteleinweg (N196) in Aalsmeer

Getuigenoproep

De politie is een onderzoek gestart. In het kader van het onderzoek wordt de verkeerssituatie uitgebreid geanalyseerd. Daarnaast zoekt de politie getuigen van de zware aanrijding. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Bekijk meer foto’s van het ongeluk.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.