Bijgewerkt: 24 juli 2024

Politieberichten Amstelveen week 11-2010

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
22-03-2010

Winkeldievegge aangehouden

De politie heeft maandagmiddag 15 maart 2010 rond kwart over drie in een warenhuis aan de Galerij een 21-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden. De vrouw werd betrapt op het stelen van kleding.

De politie is gewaarschuwd en de vrouw is meegenomen naar het bureau. Ze wordt ervan verdacht bij meerdere winkels goederen te hebben weggenomen. Ze is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Dinsdagavond is ze weer op vrije voeten gesteld.

Politie houdt man aan voor diefstal wijn

Woensdagmiddag 17 maart 2010 heeft de politie rond kwart over twaalf in een supermarkt op de Rembrandtweg een 32-jarige man aangehouden. De man werd betrapt toen hij een fles wijn onder zijn kleding verstopte.

Vervolgens liep hij de kassa voorbij zonder de fles af te rekenen. De man is meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal is opgemaakt. 

Bestelwagen gestolen aan de Noorddammerlaan

Tussen dinsdagavond 16 maart 2010 half elf en maandagochtend 17 maart kwart voor zeven is vanaf de Noorddammerlaan een bestelwagen gestolen. Het gaat om een grijze Volkswagen Transporter met kenteken 20-VHX-4. Mensen die iets verdachts gezien hebben of tips hebben over de diefstal kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Politie arresteert vijftal voor baldadigheid

De politie heeft vrijdagavond 19 maart 2010 omstreeks kwart voor elf in een metro op de Gondel vijf jongens in de leeftijd 13 tot en met 15 jaar uit Ouderkerk aan de Amstel aangehouden.

De politie kreeg de melding dat de jongeren vernielingen hadden gepleegd in de metro. De machinist heeft het voertuig gestopt en de politie werd gewaarschuwd. Het vijftal is meegenomen naar het bureau waar proces-verbaal tegen hen is opgemaakt.

Snelheidsduivel raakt rijbewijs kwijt

Donderdagavond 18 maart 2010 heeft de politie rond half tien op de Beneluxbaan het rijbewijs ingevorderd van een 26-jarige automobilist uit Vinkeveen. De maximaal toegestane snelheid is hier 50 km per uur.

Bij de bestuurder werd een snelheid van 103 km per uur geconstateerd. Het rijbewijs van de man is ingenomen door de politie.

Winkeldief betrapt in de supermarkt

Donderdagmiddag 18 maart 2010 heeft de politie rond kwart over een in een supermarkt op het Rembrandthof een 63-jarige winkeldief uit Rotterdam aangehouden. De man werd betrapt toen hij goederen in een tas deed en via de ingang de winkel verliet.

Een medewerker van de supermarkt hield hierop de man aan en waarschuwde de politie. De verdachte, een bekende van de politie in verband met andere winkeldiefstallen, is op het bureau in verzekering gesteld voor verder onderzoek.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.