Bijgewerkt: 13 juli 2024

Politieke programma Beslist! Nr. 13

Nieuws -> Informatief

Bron: Roel Smit
21-11-2023

Roel Smit programmamaker van lokaal omroep 1Amstelveen meldt dat de 13de aflevering van het maandelijkse politieke programma Beslist! is online gepubliceerd en ook op TV is te zien

In een halfuur geeft ons politieke programma Beslist! weer een samenvatting van een maand gemeentepolitiek. Deze keer onder andere antwoord op de vraag: wordt Amstelveen echt een duurzame gemeente? En we maken kennis met één van de vijf Amstelveners die kandidaat zijn bij de Tweede-Kamerverkiezingen: Arjen Siegmann, nummer 48 van het CDA.Verder vragen we ons af waarom de gemeente Amstelveen ouderen met een groot appartement (die moeten traplopen) niet stimuleert om een kleinere benedenwoning te huren. Amsterdam doet dat namelijk wel. We bespreken verder hoe lastig het gemeentebestuur het vindt om een eensgezinde reactie te geven op de oorlog tussen Israël en Hamas. En wilt u weten waarom wij vinden dat de burgemeester ons soms aanspreekt of we kleine kinderen zijn, kijk dan ook de nieuwste aflevering van Beslist! Presentatie: Julia den Heijer en Roel Smit. Techniek: Frank Duncker.

Hierin aandacht voor de volgende onderwerpen:

0:45 Toekomst Cobra Museum

1:52 Tweede Kamerverkiezingen (Met Arjen Siegmann, CDA-Amstelveen)

9:09 Waarom laat de gemeente ouderen traplopen en jongeren vaak niet?

14:08 Pathé komt er niet

14:47 Betaald parkeren in Amstelveen

15:15 Begroting 2024

18:37 Amstelveen en de oorlog Israël-Hamas

20:30 Amstelveen een duurzame gemeente?

26:17 Persoonlijke column over verkiezingenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.