Bijgewerkt: 29 maart 2023

Popavond zomerstart 2019 in P60

Nieuws -> P60

Bron: Platform C Amstelveen
19-06-2019

Muziek- en Dansschool Amstelveen en P60 steken handen in één! Popavond van Platform C staat garant voor spektakel. Op woensdag 26 juni 2019 wordt P60 weer omgetoverd tot een ware poptempel. Het is namelijk weer tijd voor de spectaculaire afsluitende Popavond zomer start van Platform C.

De pop-rock-jazz afdeling van Platform C / Muziek- en Dansschool Amstelveen is voor beginnende en gevorderde spelers en zangers dé plek, waar je moet zijn voor het tot uiting laten komen van je muzikaliteit. De muziekschool biedt uitdagende muzieklessen, enthousiaste en ervaren docenten en de juiste faciliteiten.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

De ingang van P60


Elk cursusjaar worden er popbands gevormd waar de leerlingen in spelen. Al deze popbands worden ingedeeld in twee niveaus. De beginnende popbands spelen acht weken samen en werken zo naar de zinderende afsluitende Popavond Summer kick-off toe. Zo leren de cursisten in korte tijd samenspelen in een band. De popbands voor gevorderden spelen minimaal een jaar samen en in deze periode treden ze ook regelmatig op. De bands staan onder leiding van Theo Boddeke, Peter Bergman, Regien Gorter en Pieter-Jan Nijessen.

Ook dit jaar belooft de uitgebreide line-up weer veel spannends. Van dampende soul tot vette funk en van pop till-you-drop tot rock to the bone. Op deze veelbelovende line-up staan: Traffic Jam Acoustic, Big Time, Se7en, Trafficjam XXS, The Rhyme Stone Jets, The Traffic Jammers, Reboot, Slagwerkgroep, Big Band ‘PeeWee’s Problem’, First Day en Trailers Fit. Deze topleerlingen hebben het hele jaar flink aan de weg getimmerd en willen dit graag laten zien en horen aan het grote publiek tijdens deze summer kick-off! Kaartjes zijn te koop aan de balie bij Platform C voor per kaartje in de voorverkoop en aan de zaal kosten de kaartjes € 7,-. Woensdag 26 juni 2019 // zaal open 19:30 // aanvang 20:00 // vvk € 5 // zaal € 7. Adres: P60 Stadsplein 100a, 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.