Bijgewerkt: 12 augustus 2022

Poppodium P60 gaat haar voorgevel volledig verlichten tot 2022

Nieuws -> P60

Bron: P60
22-12-2021

Vanaf vandaag tot en met het einde van het jaar van 2021 zal poppodium P60 in Amstelveen haar voorgevel volledig verlichten. In deze donkere tijden laat het poppodium, net als vele andere podia in Nederland, het licht schijnen voor iedereen die een extra lichtje kan gebruiken in deze donkere dagen.

Met deze actie sluit P60 zich aan bij een landelijk actie gestart door Patronaat in Haarlem en aangemoedigd door de VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en – Festivals). Het is een symbolisch gebaar richting het publiek en andere belanghebbenden om hen door deze wel heel donkere kerstperiode te trekken.

Foto Amstelveen
(Foto P60 - 2021)

Vanaf vandaag tot en met het einde van het jaar van 2021 zal poppodium P60 in Amstelveen haar voorgevel volledig verlichten


Foto Amstelveen
(Foto Antoine Julien - 2019)

Gerard Lohuis directeur van P60


P60 moet net als alle andere niet-essentiële winkels en culture instellingen haar deuren weer sluiten tot en met in ieder geval 14 januari 2022. Gerard Lohuis directeur van P60 vindt het belangrijk om met dit gebaar iedereen door deze tijden heen te helpen: 'Het is een pittige tijd voor ons als podium, maar vooral ook voor al onze vrijwilligers, collega’s in de culturele sector en in het bijzonder voor alle winkels en horecagelegenheden op het Stadplein. We hebben met z’n allen hard gewerkt om alles zo veilig mogelijk te maken voor ons publiek. Na een periode van diepe dalen leken we weer deze crisis uit te gaan. We hopen dat de politiek ons snel een langetermijnvisie kan bieden wat betreft de heropening van alle sectoren.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.