Bijgewerkt: 26 april 2024

Poppodium P60 zoekt twee leden voor raad van toezicht

Nieuws -> P60

Bron: P60
01-05-2023

Het Amstelveens Poppodium P60 is op zoek naar een voorzitter en een lid voor de Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht is het toezichthoudende, controlerende en adviserende hoogste orgaan van P60. De Raad houdt op stimulerende en kritische wijze toezicht. Het bestuur van P60 is opgedragen aan de directeur/bestuurder.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

De ingang van P60 in Amstelveen

P60 zoekt leden die over voldoende tijd en mogelijkheden beschikken (4 tot 8 uur per maand) om zich vrij te maken voor de vergaderingen (5 keer per jaar). Het wordt gewaardeerd dat leden van de Raad van Toezicht aanwezig zijn bij concerten en evenementen. De voorzitter heeft een verbindende rol en is bij voorkeur een herkenbaar ‘Amstelveens gezicht’.

Meer informatie over de functies en de procedure is te vinden op de website https://p60.nl/rvt Er kan gereageerd worden tot en met 15 mei 2023.  Meer info over de voorzitter vacature is ook te vinden via de volgende link: Colourful People. Via deze link kan ook gesolliciteerd worden. P60 werkt met een klein professioneel team (10 fte), verschillende stagiairs en meer dan 100 vrijwilligers. De begroting bedraagt op jaarbasis € 1,5 miljoen. Het podium heeft de ANBI status.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.