Bijgewerkt: 4 december 2021

PostNL pakket- en briefautomaat aan de Noorddammerlaan in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: PostNL
24-11-2021

Ook de inwoners van Amstelveen kunnen nu 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Sinds vandaag staat er namelijk een pakket- en briefautomaat van PostNL aan de Noorddammerlaan 11. Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Amstelveen en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten. 

Snel en eenvoudig. Vanaf 24 november 2021 kunnen consumenten in Amstelveen terecht bij de innovatieve pakket- en briefautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en hun brief en/of pakket te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL: 'Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen, waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen.'

Pakket- en briefautomaat. De pakket- en briefautomaat in Amstelveen bestaat uit 49 lockers en een brievenbus. De pakket- en briefautomaat is 2 meter hoog en 4 meter breed. De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL startte de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 met 15 automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg, waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er zo’n 185 pakket- en briefautomaten in Nederland. Zie de pagina over de pakket- en briefautomaat voor meer informatie.Wij zijn PostNL, de bezorgers van iedereen. Met onze post- en pakketbezorgers die overal komen, met ruim 4.200 PostNL-punten en 11.000 brievenbussen zijn we altijd dichtbij. We willen de favoriete bezorger zijn door het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om pakketten en post te verzenden en te ontvangen. Met ruim 40.000 collega’s die bij ons werken staan we midden in de samenleving. Op een doordeweekse dag bezorgen we in de Benelux gemiddeld 1,1 miljoen pakketten en 8,1 miljoen brieven. Digitale transformatie neemt een centrale plek in bij PostNL.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2021)

De pakket- en briefautomaat van PostNL naast het BP tankstation aan de Noorddammerlaan in Amstelveen


We optimaliseren en ondersteunen onze fysieke netwerken door inzet van slimme digitale oplossingen en introduceren nieuwe proposities die van waarde zijn voor onze klanten. Om zo duurzaam mogelijk te bezorgen, maken we veel kilometers te voet of met de (elektrische) fiets, bieden we vernieuwende stadslogistiek, maken we gebruik van schonere brandstoffen en zetten we elektrische bussen en licht elektrische vrachtvoertuigen in. PostNL N.V. is een beursgenoteerd bedrijf met een omzet van € 3,3 miljard in 2020, waarvan 57% afkomstig uit e-commerce activiteiten. PostNL biedt klanten post- en pakketbezorging, logistieke oplossingen voor e-commerce en cross-border solutions.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.