Bijgewerkt: 25 juli 2024

Praat met de Raad bijeenkomst op donderdag 15 november

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
01-11-2012

Op donderdag 15 november 2012 is de bijeenkomst Praat met de Raad. Inwoners van Amstelveen kunnen tijdens deze bijeenkomst op een informele en laagdrempelige manier het gesprek aangaan met raadsleden.

Praat met de Raad wordt enkele keren per jaar georganiseerd. Het is een bijeenkomst, waar de gemeenteraadsleden graag met u in gesprek gaan over onze stad.  Wat gaat er goed in Amstelveen en in uw wijk? Waar bent u trots op? Zijn er dingen die anders kunnen?

Praat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Vlnr.: Walter Vervenne raadslid van de VVD in gesprek met Tom van der Aa lid van de Groenraad van Amstelveen. Marga van Herteryck raadslid van het CDA volgt het gesprek tijdens de Praat met de Raad bijeenkomst in 2009


Wilt u hierover uw mening geven en raadsleden wijzen op bepaalde zaken? Kom dan naar Praat met de Raad! Tijdens Praat met de Raad kunt u vrijblijvend in gesprek gaan met de raadsleden. U kunt daarnaast ook gebruik maken van de mogelijkheid om alle aanwezigen kort toe te spreken vanaf de zeepkist.

U heeft in dat geval ongeveer 2 minuten de tijd om uw standpunt voor het voetlicht te brengen. Wilt u op de zeepkist staan? Geef dat dan bij binnenkomst even aan.

Praat met de Raad wordt op donderdag 15 november 2012 gehouden in het Noorddamcentrum, Noorddammerweg 1 in Amstelveen. De bijeenkomst is van 20.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur). Aanmelden vooraf is niet nodig.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.