Bijgewerkt: 2 maart 2024

Praat met de Raad over de bezuinigingen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
20-10-2010

Op donderdagavond 4 november 2010 is er weer een Praat met de Raad. De bijeenkomst staat deze keer geheel in het teken van keuzes maken en bezuinigen. De gemeenteraad behandelt in haar vergadering van 10 november de begroting voor 2011.

Praat Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2010)
Het logo van 'Praat met de Raad'


Door de begroting 2011 vast te stellen, bepaalt de raad wat de gemeente de komende periode gaat doen en wat het mag kosten. Amstelveen ontkomt niet aan bezuinigingen. Die zullen ook aan bod komen bij de begrotingsbehandeling.

De raadsleden zijn benieuwd naar uw mening over de bezuinigingen. Waar zou u in Amstelveen op bezuinigen? En waarop juist niet? En waarom eigenlijk? U bent van harte welkom om over dit onderwerp het gesprek aan te gaan met de raadsleden. Om met hen informeel en ongedwongen over de bezuinigingen van gedachten te wisselen.

Praat met de Raad is op 4 november van 20.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De bijeenkomst vindt plaats in de Bibliotheek van Amstelveen aan Stadsplein 102. U komt toch ook?Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.