Bijgewerkt: 19 oktober 2021

Praxis in Amstelveen is grondig verbouwd

Nieuws -> Informatief

Bron: Praxis Communicatie
11-10-2021

Vanaf woensdag 13 oktober 2021 kunnen de klussers van Amstelveen en omstreken weer terecht bij hun vertrouwde Praxis-winkel. Dan opent Praxis Amstelveen namelijk zijn deuren na een grondige verbouwing.

De winkel is zowel van buiten als van binnen volledig vernieuwd. Zo is de gevel voorzien van het nieuwe Praxis logo en zijn binnen onder andere de verf en laminaat afdeling vergroot. Klanten kunnen nu nog makkelijker hun gewenste product(en) vinden in de winkel. Praxis Amstelveen is te vinden aan de Maalderij 36. Klanten zijn welkom vanaf woensdag 13 oktober 09:00 uur. 'Een splinternieuwe winkel'. Na weken van klussen is het dan zover: een splinternieuwe winkel. Winkelmanager Emon van Hamburg is er trots op: 'Het was mooi om te zien dat er met ondersteuning van collega’s uit verschillende winkels en ons eigen winkelteam een geweldig team stond dat er samen voor heeft gezorgd dat de winkel in zes weken tijd volledig is vernieuwd. Zo is de verfafdeling uitgebreid met een groter assortiment aan kleuren, we kunnen nu meer dan 35.000 kleuren gratis mengen! Ook is de laminaatafdeling vergroot met een extra promoplein en klantenbalie, zijn de afdelingen beveiliging/bevestingsmiddelen en opbergen/verhuizen uitgebreid en is er meer tuinhout beschikbaar, aangevuld met een uitgebreid online assortiment. Klanten kunnen via de nieuwe deuren configurator die in de winkel is geplaatst makkelijk hun ideale deur ontwerpen en gelijk bestellen. Bij het samenstellen van het assortiment is gekeken naar de lokale vraag, aangevuld met verwijzingen via QR-codes naar nog meer beschikbare producten op Praxis.nl.' Ondanks alle nieuwigheden is er één ding hetzelfde gebleven: het enthousiaste team van Praxis Amstelveen. Emon: 'Het vertrouwde team staat klaar om de klanten de mooie nieuwe winkel te laten zien en te helpen met hun klussen!'

Foto Amstelveen
(Bron Praxis - 2021)

Emon van Hamburg winkelmanager van Praxis Amstelveen met zijn medewerkers voor de ingang van de zaak


Feestelijke openingsacties. Na al het harde werken en het mooie resultaat kan de opening van Praxis Amstelveen natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom zijn er van woensdag 13 tot zondag 17 oktober diverse feestelijke openingsacties. Zo krijgen klanten 20% korting op bijna alle producten en zijn er mooie deals op laminaat en een Black+Decker detailschuurmachine.

Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis speelt in op de wensen van alle makers zowel ervaren als beginnende doe-het-zelvers met het beste aanbod producten. Praxis heeft ruim 5.000 medewerkers, werkzaam in voornamelijk 192 winkels, inclusief Praxis Megastores, Praxis Megastores & Tuin en 10 winkels volgens het stadsconcept Praxis City. Natuurlijk heeft Praxis ook een online winkel op: www.praxis.nl. Voor klanten die inspiratie zoeken in het maken heeft Praxis ook een makers-platform: www.praxis.nl/voordemakers Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.