Bijgewerkt: 1 december 2022

Première van Paniek in de Wolkenfabriek in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
14-09-2020

Paniek in de Wolkenfabriek van Irene Laros is het vervolg op de succesvolle voorstelling 'De  Wolkenfabriek'. Op een grappige, verbeeldende manier wordt in deze voorstelling aandacht besteed aan klimaatverandering en de oorzaken en gevolgen daarvan. Een nieuw levensgroot pop-up boek zorgt weer voor leuke verrassingen.

Het verhaal: Het is een luie, langzame, lome ochtend in de Wolkenfabriek. Er is geen wolkje aan de lucht, zoals voorspeld … Maar dan wordt  het bedieningspaneel van de Wolkenfabriek gestolen, en het weer slaat op hol! Wilde stormen, verzengende zon en droogte droger dan een droge boterham. Er is dus haast geboden om het bedieningspaneel  terug te vinden. Maar wie heeft het bedieningspaneel gestolen? En waarom?

Foto Amstelveen
(Foto De Reus Totaal Impresariaat - 2020)

Irene Laros 'In Paniek in de Wolkenfabriek'. Tijdens de voorstelling wordt op een kolderieke, verbeeldende manier aandacht besteed aan klimaatverandering en de oorzaken en gevolgen daarvan


Willy en Wolly  gaan op onderzoek uit. Speurend naar de dief komen ze op allerlei plekken op de wereld, wat uiteindelijk leidt tot een wel heel verrassende en onverwachte ontknoping …. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 20 september 2020 om 14.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.