Bijgewerkt: 21 september 2021

Presentatie WinWinWerkt in De Buurtkamer KKP

Nieuws -> Informatief

Bron: Monique van Rossum
05-01-2015

Dinsdag 13 januari 2015 houdt uitzendbureau WinWinWerkt een presentatie tijdens de bijeenkomst voor ‘Women in between jobs’. De bijeenkomst vindt plaats in De Buurtkamer Keizer Karelpark in wijkcentrum MOC in Amstelveen van 13.30 tot 15.uur.

WinWinWerkt wil bijdragen aan het welzijn van organisaties en individuele medewerkers. Dit doen zij door het tot stand brengen van succesvolle en duurzame werkrelaties zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt. WinWinWerkt zal de deelnemers o.a. vertellen over Cirkel van betrokkenheid en de Cirkel van invloed en tips en advies geven die voor mensen die werk zoeken interessant zijn. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen over alle aspecten die jou als werkzoekende bezighoudt.

Women in between jobs is een initiatief, dat gestart is in Amstelveen. Elke 2de en 4de dinsdag van de maand is er een netwerkbijeenkomst waar men elkaar helpt en geholpen wordt door deskundigen met hun CV of andere aspecten om succesvoller te solliciteren. Soms is er een spreker. Dinsdag 13 januari is dat WinWinWerkt.

Vrouwen die zonder werk zijn, zijn van harte welkom om deel te nemen. Zowel aan de bijeenkomst van 13 januari als eerdere en latere bijeenkomsten. Je moet jezelf wel even aanmelden! Dat kan via de website van Women in Between Jobs, : www.womeninbetweenjobs.nl . Adres: Lindenlaan 75 1185 LC AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.