Bijgewerkt: 19 april 2024

Prijzencircus van V&D Amstelveen start met levende kanonskogel

Nieuws -> Stadshart

Bron: V&D
21-03-2014

Op donderdag 27 maart 2014 start het Prijzencircus in V&D Amstelveen op spectaculaire wijze. De Amerikaanse stuntvrouw Robin Valencia wordt om 13.00 uur afgeschoten uit haar kanon en vliegt meer dan 35 meter door de lucht.



Er zijn maar weinig stuntmensen die deze riskante actie uit durven voeren en Robin is de enige vrouw ter wereld die dit durft. Als je de grote opening van het V&D Prijzencircus niet wilt missen, zorg dan, dat je 27 maart om 13.00 uur op het Handelsplein in Amstelveen staat. Van donderdag 27 maart t/m zondag 13 april 2014 biedt V&D haar klanten aantrekkelijke aanbiedingen in haar winkels en op vd.nl.

v en d Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

V&D Amstelveen


Over V&D

V&D, opgericht in 1887, is het grootste warenhuis van Nederland met een breed assortiment en een unieke mix van merken en private brands. Inmiddels heeft V&D meer dan 4.000 A-merken shop-in-shops en ontvangt V&D per week ruim 2,2 miljoen bezoekers in 63 vestigingen en op vd.nl. V&D Group heeft ruim 10.000 medewerkers. Via de desktop, of tablet (www.vd.nl ), of via de smartphone (m.vd.nl) zijn producten online te bestellen. La Place is de horecaformule van V&D en beide zijn eigendom van Sun European Partners. Voor meer informatie kijk op www.vd.nl , www.laplace.nl , of volg ons via Facebook, Twitter en YouTube.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.