Bijgewerkt: 8 december 2022

Primair Onderwijs Amstelveen en Ouder-Amstel in nieuw kantoor

Nieuws -> Informatief

Bron: Onderwijsgroep Amstelland
06-02-2009

Donderdag 12 februari 2009 betrekken de samenwerkende besturen van het primair onderwijs in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel officieel hun nieuwe onderkomen in kantoorpand de Heemraad aan de Bouwerij in Amstelveen.

Het kantoor geeft onderdak aan de stafbureaus van Onderwijsgroep Amstelland, het bestuur van de katholieke en protestants-christelijke basisscholen, Amstelwijs, het bestuur van de openbare basisscholen en Amstelzijde, het samenwerkingsverband leerlingenzorg primair onderwijs in Amstelveen en Ouder-Amstel.

Algemeen directeur Jan Kotterer van Onderwijsgroep Amstelland: “Al vanaf 2003 maken de stafbureaus gebruik van een gezamenlijk gedeelde kantoorruimte in dit pand. De activiteiten die daar plaatsvinden zijn sindsdien echter flink toegenomen en nu zijn we toe aan een uitgebreider onderkomen. Het nieuwe kantoor biedt onder meer ruimte voor extra faciliteiten voor scholing, opleiding en overleg. Daar kunnen alle aangesloten scholen ook volop gebruik van maken.”

Ton Heijtel, algemeen directeur van Amstelwijs: “Wij zien aantrekkelijke synergetische voordelen van deze gezamenlijke huisvesting. Niet alleen om faciliteiten te delen, ook de samenwerking zelf is hierbij gebaat door het delen van kennis en kwaliteiten.”

Tijdens de feestelijke opening zal de heer Cees Cuntz van bouw- en aannemingsbedrijf De Heemraad bv en eigenaar van het kantoorpand aan de drie organisaties een cheque overhandigen ter ondersteuning van het basisonderwijs in Amstelveen en Ouder-Amstel. Cuntz onderstreept hiermee het maatschappelijk belang dat hij hecht aan goed onderwijs in beide gemeenten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.