Bijgewerkt: 9 december 2022

Programma's in jongerencentrum The Mix

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Stichting Cardanus
22-03-2013

Grote seksualiteitsquiz in The Mix

Uithoorn - Donderdag 28 maart 2013 organiseert Jongerencentrum The Mix, de GROTE seksualiteitsquiz. Het jongerenwerk heeft 50 vragen samengesteld over het onderwerp Seks. Deelnemen is gratis en alleen kijken mag ook. De winnaar gaat naar huis met een verrassings-seks pakket. De entree is gratis en de deur gaat om 19:00 open. De quiz duurt ongeveer 1,5 uur.


Nieuw muzikaal talent bij de Popprijs Amstelland

Elk jaar levert de zoektocht naar nieuw muzikaal talent in de regio Amstelland weer verassende ontdekkingen op van nieuwe bands die het verdienen om verder te komen in het muzikale circuit. De popprijs Amstelland is een samenwerkingsverband tussen P60 in Amstelveen, The Mix in Uithoorn en N201 in Aalsmeer.

Purple Dog Amstelveen
(Bron Cardanus - 2013)

Rockband 'Purple Hond' begon aan het einde van 2011 rond de Amsterdamse zangeres Agata (25)


Op al deze podia zijn regelmatig heel erg leuke lokale bands te bewonderen en van de bands die zich aangemeld hebben om mee te doen aan de popprijs is een selectie gemaakt. Deze bands zullen strijden in 4 voorrondes die gehouden worden in N201 en The Mix om een plek in de finale die op 3 mei 2013 in P60 gehouden zal worden.

Voorafgaand aan de finale wordt aan de finalisten dit jaar iets extra’s aangeboden namelijk een bandcoachingsprogramma, waarmee de bands wordt geleerd, hoe ze zich optimaal kunnen profileren in het popcircuit.

Rodeo Amstelveen
(Bron Cardanus - 2013)

'Rodeo Drive' is een jonge en energieke pop-rock band met blues en funk invloeden


Het is al nooit makkelijk geweest voor beginnende artiesten om hogerop te komen, maar in het huidige culturele klimaat is het zo mogelijk nog moeilijker geworden door forse bezuinigingen, waardoor er steeds minder speelplekken over blijven om jezelf in de kijker te spelen. Op deze manier wil de organisatie graag iets extra’s doen voor het lokale popcircuit.

De jury zal  de bands op zowel artistiek niveau als op hun performance beoordelen. Ook is er bij elke voorronde een publieksprijs: de band die van alle voorrondes de meeste stemmen binnen haalt verdient daarmee ook een plek in de finale.

Anchor Amstelveen
(Bron Cardanus - 2013)

'The Anchor Creek' speelt een mix van soul en bluesrock


30 maart 3de voorronde in The Mix

De derde voorronde is op zaterdag 30 maart 2013 in The Mix (Uithoorn). De bands die vanavond spelen zijn Rodeo Drive, Purple Dog, Deep Fried en The Anchor Creek. Rodeo Drive is een jonge en energieke Pop-Rock band met Blues en Funk invloeden. Deze band vind zijn roots op het Art & Entertainment College in Amsterdam.

Met een repertoire van ballads tot Swingende Pop-Funk-Rock zetten ze de zaal op zijn kop! Purple Dog is een rock band met Poolse invloeden. De regionale rockers hebben buiten hun eigen repertoire ook een aantal covers die regelmatig gespeeld worden. Helaas staat er in de reglementen van de popprijs, dat je maar één cover mag spelen.

De Amstelveense Synth-Pop-Rock band Deep Fried heeft al een keer eerder mee gedaan aan de popprijs. Dit jaar zullen we zien of de band de tips van de jury meegenomen heeft. De laatste band die optreed is The Anchor Creek. Een stevig blues/rock duo  beïnvloed door de Black Keys. De loting voor de speelvolgorde zal plaatsvinden om 19:00. De volgorde zal op de avond zelf bekend gemaakt worden.

Tweede voorronde: vrijdag 15 maart in N201 met de volgende bands: Purple Cyanide, Friday Night’s Murder en Lost Fox.

Derde voorronde: zaterdag 30 maart in The Mix met de volgende bands: Rodeo Drive, Purple Dog, Deep Fried, The Anchor Creek

Vierde voorronde: vrijdag 12 april in N201 met de volgende bands: All About Nothing, Mr. Pulp, Back Morton House. Finale: vrijdag 3 mei in P60. Bij de voorrondes is de zaal open vanaf 20:30 en de entree is gratis. Adres: The Mix J.A. van Seumerenlaan 1 1422 XS UithoornAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.